Facebook Pixel

Vitamine pentru copii de la un an

Vitamine pentru copii de la un an

Trebuie să dau suplimentar vitamine copilul meu? Această întrebare apare pentru fiecare mamă. Desigur, pentru ca bebelușul să crească sănătos, el trebuie să primească întreaga gamă de vitamine și minerale. Cu toate acestea, adesea părinții sunt nevoiți, dintr-un motiv sau altul (reacții alergice, intoleranță alimentară individuală), să impună restricții în alimentația bebelușului lor.

Lichid cu vitamina C, ChildLife,118,5 ml

Departamentul de Sănătate din SUA recomandă tuturor copiilor cu vârste cuprinse între 6 luni și 5 ani să ia suplimente picături de vitamina A, C și D. Nu trebuie să-i oferi copilului tău complexe de vitamine, deoarece acestea pot conține alte vitamine, minerale sau substanțe care nu vor aduce beneficii sau chiar dăunează copilului.

De asemenea, foarte des producătorii de vitamine. complexele combina substante incompatibile. De exemplu, vitaminele A și D – solubil în grăsimi și vitamina C – solubil în apă. Vitaminele solubile în grăsimi și solubile în apă nu trebuie luate niciodată împreună, deoarece se distrug reciproc. Intervalul de timp dintre doze ar trebui să fie de cel puțin două ore.

Părinții trebuie să fie atenți și la doza de vitamine. Unele vitamine tind să se acumuleze în corpul uman, cum ar fi vitamina A, care este toxică în doze mari.

Vitamina D3, Nature

Vitamina D este conținută într-o cantitate foarte mică de alimente și este aproape imposibil să obțineți suficient din alimente, în special pentru copiii mici. Cea mai bună sursă de vitamina D este cunoscută a fi lumina soarelui. Expunerea prelungită la soare pe vreme caldă nu este cea mai bună distracție pentru copiii mici. În plus, iarna, la anumite latitudini, orele de lumină sunt reduse semnificativ. Prin urmare, pediatrii recomandă administrarea de vitamina D în plus. Doza zilnică de vitamina D pentru copii este de 7-8,5 mcg.

Vitamina A este foarte importantă pentru menținerea imunității, bună vedere și piele sănătoasă. În cantități suficiente, se găsește în produsele lactate fermentate, morcovi, anghinare, varză albă, broccoli, spanac. Nu toate aceste alimente pot fi consumate de copii în copilărie, așa că ar trebui să luați în considerare suplimentarea cu vitamina A.

Vitamina C susține imunitatea și este, de asemenea, importantă pentru absorbția fierului. Bogat în vitamina C portocale, kiwi, căpșuni, broccoli, roșii, ardei dulci. Din nou, multe dintre alimentele de mai sus provoacă reacții alergice la copiii mici. Vitamina C în formă tamponată de la un producător de încredere va ajuta copilul să rămână sănătos și alert.

 

Negarea răspunderii

Acest blog nu este destinat să ofere diagnostic, tratament sau sfaturi medicale. Informațiile de pe acest blog sunt furnizate doar în scop informativ. Vă rugăm să consultați medicul dumneavoastră pentru orice diagnostic și tratament medical și legat de sănătate. Informațiile de pe acest blog nu trebuie considerate un substitut pentru consultarea unui medic. Afirmațiile făcute despre anumite produse în articolele de pe acest blog nu sunt aprobate pentru tratamentul, diagnosticarea sau prevenirea bolilor.

Ți-a plăcut această postare?
0
0
Comentarii la articole
Nicio recenzie
Adaugă recenzia ta

Feedback-ul va fi afișat după moderare.