Facebook Pixel

Vitamine pentru sugari

Vitamine pentru sugari

Copiii au nevoie de multe vitamine și minerale pentru a se dezvolta corect. Sugarii, din cauza meniului limitat, pot fi predispuși la lipsuri. Când ar trebui să-i oferi bebelușului tău suplimente de vitamine?
Deficit de vitamine
În orice caz, deficiența de vitamine la copii ar trebui determinată de un medic. El este cel care decide când și ce vitamine trebuie să i se administreze copilului. Suplimentele nutritive sunt, în general, administrate sugarilor care sunt alăptați exclusiv la sân (vitamina D și K) și sugarilor care suferă de anumite afecțiuni medicale.
Ce vitamine pentru copii ar trebui să li se administreze?
Vitamina D - servită pe toată perioada copilăriei. O excepție de la această regulă sunt sugarii hrăniți cu formule care oferă o doză zilnică de vitamină. Vitamina D este administrată pentru a preveni rahitismul la copii. Vitamina K – se administrează copiilor care sunt alăptați până la vârsta de 3 luni pentru a preveni bolile cauzate de o deficiență a factorilor de coagulare a sângelui. Copiii care sunt hrăniți cu lapte artificial nu au nevoie de o doză suplimentară de vitamină, deoarece beau cantitatea necesară cu lapte. Copiii cu anemie, greutate mică la naștere și bebelușii prematuri ar trebui să ia fier.

Negarea răspunderii

Acest blog nu este destinat să ofere diagnostic, tratament sau sfaturi medicale. Informațiile de pe acest blog sunt furnizate doar în scop informativ. Vă rugăm să consultați medicul dumneavoastră pentru orice diagnostic și tratament medical și legat de sănătate. Informațiile de pe acest blog nu trebuie considerate un substitut pentru consultarea unui medic. Afirmațiile făcute despre anumite produse în articolele de pe acest blog nu sunt aprobate pentru tratamentul, diagnosticarea sau prevenirea bolilor.

Ți-a plăcut această postare?
0
0
Comentarii la articole
Nicio recenzie
Adaugă recenzia ta

Feedback-ul va fi afișat după moderare.