Vitamine pentru prevenirea răcelilor

Vitamine pentru prevenirea răcelilor

Pentru ca un copil să aibă o sănătate bună și o imunitate puternică, corpul lui are nevoie de complexe de vitamine. Valoarea terapiei cu vitamine este de a crește imunitatea și capacitățile de adaptare ale copilului.

Pentru sezonier Prevenirea SARS a> folosiți vitamine și minerale care conțin o combinație de ierburi, precum și antioxidanți. În timpul unei epidemii de boli virale, merită adăugat vitamine și preparate homeopate în dieta copiilor. De asemenea, multivitaminele (care contin A, C, D, E, B6), care activeaza imunitatea antivirala.

În perioada acută a ARVI, medicamentele care conțin cupru și fier trebuie excluse.

Părinții își pun adesea întrebarea: adăugați medicamente, vitamine în dieta copilului sau doar folosiți remedii populare? Există mai mulți factori care vă vor ajuta să răspundeți la această întrebare:

 

  1. Dacă copilul tău este adesea bolnav, iar procesul de recuperare este întârziat, atunci ar trebui să te adresezi medicului pediatru pentru prevenirea infecțiilor respiratorii acute și infecțiilor virale respiratorii acute. Cel mai probabil, experții vă vor recomanda medicamente pentru creșterea imunității și vă vor spune cum să ajustați corect stilul de viață al copilului.

  2. Alergia este, de asemenea, un factor important. Este important să abordați cu atenție alegerea medicamentelor pentru a nu agrava situația.

  3. The saturația dietei. Dacă dieta copilului tău are o cantitate minimă de ingrediente utile, atunci trebuie să o suplimentezi cu luarea de vitamine pentru copii.

 

Cele mai eficiente medicamente pentru prevenirea SARS sau racelii sunt complexele vitamine-minerale. Conțin componentele necesare (vitamina A, vitamine din grupa B, C, D, E, seleniu, zinc, fier, magneziu, calciu) în dozele potrivite pentru fiecare vârstă.

 

 

Vitaminele pentru îmbunătățirea imunității conțin substanțe naturale din plante care au proprietăți imunostimulatoare și adaptogene. De aceea Biotus, resedinta oficiala a vitaminelor, va invita sa va familiarizati cu  cele mai bune 3 preparate imunitare:

 

  • Sambucol cu Black Elderberry oferă sprijin natural al sistemului imunitar pentru a vă ajuta pe dumneavoastră și familia dumneavoastră să rămâneți sănătoși pe tot parcursul anului. Sambucol oferă unele dintre cele mai bune protecție pe care natura o poate oferi.

  • Apărarea imună a copiilor, prima apărare - conține o combinație puternică de ierburi, antioxidanți, vitamine și minerale pentru a stimula și întărirea imunității.

  • Kids Daily Immune de MegaFood este un supliment nutritiv realizat din ingrediente organice fără zahăr adăugat . Conține nutrienți, ierburi – aceste alimente sunt bogate în antioxidanți care măresc vitalitatea copilului dumneavoastră și oferă protecție imunitară.

 

Avantajul complexelor de vitamine este că trebuie luate doar o dată pe zi. Copiii sunt sfătuiți să ia vitamine dimineața sau imediat după masă. În acest moment, organismul este mai activ, ceea ce este important pentru o mai bună absorbție a medicamentelor. Indiferent de forma lor – picături, tablete sau sirop – dozarea trebuie respectată cu strictețe.

Negarea răspunderii

Acest blog nu este destinat să ofere diagnostic, tratament sau sfaturi medicale. Informațiile de pe acest blog sunt furnizate doar în scop informativ. Vă rugăm să consultați medicul dumneavoastră pentru orice diagnostic și tratament medical și legat de sănătate. Informațiile de pe acest blog nu trebuie considerate un substitut pentru consultarea unui medic. Afirmațiile făcute despre anumite produse în articolele de pe acest blog nu sunt aprobate pentru tratamentul, diagnosticarea sau prevenirea bolilor.

Ți-a plăcut această postare?
0
0
Comentarii la articole
Nicio recenzie
Adaugă recenzia ta

Feedback-ul va fi afișat după moderare.