Facebook Pixel

Vitamine pentru diferite tipuri de piele

Vitamine pentru diferite tipuri de piele

Pielea femeilor, spre deosebire de cea a bărbaților, este mai delicată și necesită îngrijire specială și saturație cu substanțe utile. Știm cu toții că există 4 tipuri de piele și fiecare dintre ele are nevoia lui de vitamine și îngrijire. Este important să alegeți vitaminele potrivite pentru tipul dvs. de piele.

Tipul de piele uscată

Pentru acest tip de piele, trebuie să selectați vitamine care să hidrateze și să protejeze împotriva efectelor nocive. Vitamine potrivite care conțin acizi grași: vitamina F (omega-3, 6 și 9). Dar trebuie să le luați cu moderație pentru a nu provoca reacții alergice.

Tipul de piele mixt și gras

O astfel de piele are nevoie de fosfor, fier și potasiu, precum și vitamine B , E, С . Vitamina B va ajuta la eliminarea toxinelor și la descompunerea bine a grăsimilor. Datorită acestor vitamine și minerale, puteți scăpa treptat de erupțiile cutanate și de acneea feței.

Tipul normal de piele

Vitaminele B sunt esențiale pentru acest tip de piele. Ele pot ajuta la menținerea pielii netede și la reținerea umidității, astfel încât să nu se usuce.

Se crede că toate tipurile de piele au nevoie de vitamina E span>, deoarece el este cel care are un efect complex. Datorită lui, pielea arată mai tânără, iar celulele se regenerează mai activ, ceea ce ajută la reducerea numărului de riduri. Vitamina E îmbunătățește circulația sângelui, iar pielea devine fermă și elastică.

Vitamina E este capabilă să amelioreze oboseala și revigorează fata, adaugandu-i un fard de obraz, iar toate acestea se datoreaza faptului ca actioneaza ca un antidepresiv si antioxidant natural pentru organismul nostru.

Poate poate fi folosit pentru a atenua reacțiile alergice și pentru a îmbunătăți funcționarea glandelor sebacee .

Vitaminele selectate corespunzător hrănesc pielea și, datorită acesteia, puteți obține rezultatele dorite: pielea va străluci de frumusețe, tinerețe și sănătate.

Negarea răspunderii

Acest blog nu este destinat să ofere diagnostic, tratament sau sfaturi medicale. Informațiile de pe acest blog sunt furnizate doar în scop informativ. Vă rugăm să consultați medicul dumneavoastră pentru orice diagnostic și tratament medical și legat de sănătate. Informațiile de pe acest blog nu trebuie considerate un substitut pentru consultarea unui medic. Afirmațiile făcute despre anumite produse în articolele de pe acest blog nu sunt aprobate pentru tratamentul, diagnosticarea sau prevenirea bolilor.

Ți-a plăcut această postare?
0
0
Comentarii la articole
Nicio recenzie
Adaugă recenzia ta

Feedback-ul va fi afișat după moderare.