Facebook Pixel

Vitamine pentru creșterea și frumusețea unghiilor tale

Vitamine pentru creșterea și frumusețea unghiilor tale

Starea mâinilor noastre este evidențiată în principal de unghii. Unghiile frumoase și bine îngrijite pot fi semnul distinctiv al fiecărei femei. Rupte și mat - nu prea estetic. Aspectul unghiilor noastre este determinat în mare măsură de dieta noastră. Obiceiurile alimentare bune asigură organismului cantitatea necesară de minerale și vitamine. O alimentație nesănătoasă duce la faptul că unghiile noastre devin terne, casante, exfoliate, iar pe suprafața lor apar dungi albe. Cum să-ți îngrijești unghiile?
Dietă pentru unghii
Pentru ce vitamine unghiile și mineralele sunt necesare pentru a ne menține unghiile sănătoase și strălucitoare? Calciu, fier, vitamine B, vitamina A, biotina, acid folic, siliciu, zinc, magneziu, acizi grași nesaturați. Vitaminele trebuie luate în mod regulat. Rezultatele tratamentului sunt vizibile, practic, numai după un timp. Cum să recunoaștem deficiența de calciu în organism? Unghiile casante și casante indică deficit de calciu. Unghiile, în plus, se îndoaie ușor. Calciul se găsește în multe alimente. Principalul furnizor de calciu sunt produsele lactate, în special laptele și brânzeturile tari. Se recomanda si zara care pe langa o cantitate mare de calciu contine si culturi vii de bacterii.
Fierul intareste unghiile. Datorită lui, unghiile nu se rup și nu se îndoaie. Deficitul de fier există în șanțurile longitudinale. Fierul întărește structura unghiei. Se gaseste in carnea rosie, legumele verzi (ex: spanac, sparanghel, broccoli, mazare verde). Vitaminele B, în special vitaminele B1, B2, B6, au un efect benefic și asupra unghiilor. Pentru a preveni deficiența acestor vitamine, ar trebui să consumați dovlecei, castraveți, fasole verde, cartofi, banane, lapte, brânză, ficat, drojdie.
Magneziul, zincul și siliciul sunt un alt grup de elemente chimice necesare pentru unghiile frumoase și puternice. Le puteți pune în organism cu suplimente alimentare sau cu alimente. Le vom găsi în preparate din carne, pește și fructe. O infuzie de coada-calului va fi o sursa foarte buna de silice. Prea puțin zinc provoacă și pete albe pe placa unghiei. Sursele de zinc includ stridiile, păsările de curte, cerealele și pâinea cu cereale integrale. Nu uitați de un mic dejun complet, care nu trebuie să fie fără fulgi de ovăz, semințe de in, stafide și caise uscate.

Mască de unghii

Înainte de a începe să pictați unghii, este în valoare de aplicarea tratamentului odbudowującą și întărirea unghiilor. Utilă va fi o mască de ulei de măsline și suc de lămâie. Se toarnă puțin ulei de măsline în castron (astfel încât unghiile în ea zanurzyły). Uleiul de măsline trebuie încălzit într-o baie de apă (un vas cu ulei de măsline trebuie pus într-un vas cu apă fierbinte) sau peste gaz. Cu toate acestea, trebuie avut grijă deoarece uleiul se încălzește foarte repede. Pentru ulei de măsline cald, adăugați wyciśniętej suc de lămâie. Sucul de lămâie va întări unghiile prea moi, iar uleiul de măsline va înmuia pielea din jurul unghiilor.

Acest tip de mască pe unghii poate fi aplicată înainte de fiecare manichiură. Pune degetele în ulei de măsline și suc timp de 15 minute. Procedura trebuie repetată cât mai des posibil, chiar și zilnic. Dacă nu avem 15 minute pentru a înmuia unghiile, puteți freca ulei de măsline cu suc în unghii și piele. Cu toate acestea, nu vă puteți uda mâinile timp de un sfert de oră. Utilizarea regulată a măștii va îmbunătăți considerabil starea unghiilor noastre.

Negarea răspunderii

Acest blog nu este destinat să ofere diagnostic, tratament sau sfaturi medicale. Informațiile de pe acest blog sunt furnizate doar în scop informativ. Vă rugăm să consultați medicul dumneavoastră pentru orice diagnostic și tratament medical și legat de sănătate. Informațiile de pe acest blog nu trebuie considerate un substitut pentru consultarea unui medic. Afirmațiile făcute despre anumite produse în articolele de pe acest blog nu sunt aprobate pentru tratamentul, diagnosticarea sau prevenirea bolilor.

Ți-a plăcut această postare?
0
0
Comentarii la articole
Nicio recenzie
Adaugă recenzia ta

Feedback-ul va fi afișat după moderare.