Facebook Pixel

Vitamine pentru glanda tiroida

Vitamine pentru glanda tiroida

Glanda tiroidă este un organ care produce hormoni tiroidieni care sunt responsabili pentru rata metabolică. Dezechilibrul lor cauzează o varietate de probleme – pierdere în greutate, exces de greutate, anxietate, somnolență, menopauză severă și multe altele. Cu o producție slabă de triiodotironină de către glanda tiroidă, medicii prescriu medicamente care conțin iod. Produsele din alge saturează organismul cu iod, reglează nivelul de glucoză și colesterol.
De ce vitamine are nevoie glanda tiroidă?
Vitamina D are o valoare incontestabil mare pentru sistemul musculo-scheletic și nivelurile hormonale.
Vitamina B12 participă la formarea sângelui, de aceasta depind activitatea sistemului nervos, nivelurile hormonale și producția de energie.
Aportul de vitamine ar trebui să înceapă cu o vizită la un terapeut. Cumpărați medicamente de marcă dovedite. Aici sunt prezentate vitamine, nutriție sportivă și produse cosmetice organice de la producători din SUA.

Negarea răspunderii

Acest blog nu este destinat să ofere diagnostic, tratament sau sfaturi medicale. Informațiile de pe acest blog sunt furnizate doar în scop informativ. Vă rugăm să consultați medicul dumneavoastră pentru orice diagnostic și tratament medical și legat de sănătate. Informațiile de pe acest blog nu trebuie considerate un substitut pentru consultarea unui medic. Afirmațiile făcute despre anumite produse în articolele de pe acest blog nu sunt aprobate pentru tratamentul, diagnosticarea sau prevenirea bolilor.

Ți-a plăcut această postare?
0
0
Comentarii la articole
Nicio recenzie
Adaugă recenzia ta

Feedback-ul va fi afișat după moderare.