Facebook Pixel

Vitamine pentru copii: alegerea celei potrivite

Vitamine pentru copii: alegerea celei potrivite

Conținut

 1. Vitamine pentru copii: cum să o alegeți pe cea potrivită
 2. Vitamine de top pentru copii
 3. De ce este important să cumpărați de la companii de încredere

Sănătatea unui copil depinde de mulți factori. Una dintre cele cheie este o cantitate suficientă de vitamine în organism. Li se încredințează o responsabilitate enormă pentru formarea și creșterea tuturor organelor. 

Doar câtevavitamine utile pentru copii organismul este capabil să sintetizeze singur. Altele provin din alimente care sunt incluse în dieta copiilor. O cantitate suficientă de vitamine determină metabolismul normal, ajută la creșterea activă și dezvoltarea armonioasă. Ce să faci dacă nu există suficiente vitamine? Răspunsul este simplu. Trebuie să aveți grijă să cumpărați suplimente de calitate. 

Site-ul web al companiei Biotus prezintă o gamă largă de produse pentru copii de diferite vârste.

Vitamine pentru copii: cum să o alegeți pe cea potrivită

Confruntat cu varietatea de produse moderne, vă puteți confunda cu ușurință .

Când vă confruntați cu varietatea de produse moderne, puteți fi ușor confuz. În același timp, alegerea vitaminelor „pe ochi” este o idee extrem de discutabilă și poate fi un pericol pentru sănătate. Acestea sunt selectate individual pentru fiecare copil. Un produs care funcționează bine pentru unul poate cauza probleme de sănătate pentru alt copil. Ce înseamnă? Înainte de a cumpăra vitamine pentru copii, trebuie să studiezi câteva puncte importante pentru a nu dăuna organismului tău mic. La prescrierea acestor medicamente se iau în considerare următorii factori.

 1. Vârsta. Desigur, copiii cu vârsta de 1 an și 6 ani au cerințe zilnice diferite de vitamine și minerale care pătrund în organism. Prin urmare, producătorii indică întotdeauna intervalul de vârstă pe ambalaj.
 2. Prezența plângerilor, starea generală de sănătate. Consultarea unui specialist va ajuta la identificarea punctelor slabe ale organismului. Cu accent pe eliminarea lor, cel mai optim tip devitamine pentru copii este prescris pentru imunitateși nu numai. Totul depinde de dovezile directe.
 3. Caracteristici ale nutriției. Dieta zilnică a unui copil nu este întotdeauna bogată în alimente sănătoase, echilibrate. Pentru a preveni suferința organismului din această cauză, puteți folosi ajutorul medicamentelor moderne. Acestea satisfac pe deplin nevoile zilnice ale organismului și compensează deficiența anumitor substanțe.
 4. Regiune de reședință. Un exemplu izbitor este lipsa vitaminei D în regiunile cu condiții climatice dure. Se știe că producerea sa are loc sub influența luminii solare. Deficiența poate duce la consecințe grave: rahitism, dezvoltare anormală a scheletului. Numărul devitamine pentru copiii din Ucraina include în mod necesar și acest compus organic. 
 5. Formular de emitere. Strâns legat de vârstă. Dacă copiilor li se prescriu medicamente sub formă de siropuri și picături, atunci vitaminele pentru copiii cu vârsta de peste 5 ani sunt produse în tablete și drajeuri. Puteți găsi adesea preparate care conțin vitamine atractive și gustoase din punct de vedere vizual, făcute sub formă de bomboane de mestecat.

Dacă faceți o alegere pe baza tuturor acestor puncte, corpul copilului va experimenta beneficii excepționale. Va deveni mai rezistent, mai activ, iar sănătatea lui va deveni mult mai puternică. Creșterea și dezvoltarea vor fi pe deplin în concordanță cu vârsta.

Vitamine de top pentru copii

Pe site-ul companiei Biotus

Pe site-ul companiei Biotus sunt prezentate diferite tipuri de medicamente. Aici puteți găsi un produs care va satisface cel mai bine nevoile oricărui copil. Printre cele mai populare tipuri de vitamine se numără următoarele produse:

Nume

De ce este important pentru corpul copilului

Vitamina C

Acțiunea sa vizează întărirea sistemului imunitar. Vitamina C are proprietăți antioxidante puternice. Ajută organismul să lupte împotriva virușilor, bacteriilor și îl protejează de efectele nocive ale toxinelor. Datorită acestui compus, fierul este absorbit mult mai bine, ceea ce înseamnă că riscul de a dezvolta anemie este redus semnificativ. Aceste argumente confirmă pe deplin faptul că acidul ascorbic este inclus în lista celor mai importantevitamine pentru copiii peste 6 aniși nu numai.

Calciu

Fără a primi o cantitate suficientă de Calciu, organismul începe să sufere serios. Dinții și oasele puternice, dezvoltarea normală a scheletului și funcția musculară bine coordonată sunt sarcina numărul 1 pentru acest compus. Ca este necesar și pentru sănătatea sistemului nervos, pentru buna funcționare a inimii și pentru starea normală a vaselor de sânge. Atunci când alegețivitaminele pentru copii peste 7 ani, nu uitați de valoarea acestora.

Vitamina D3

Indispensabil pentru creșterea activă a unui copil. Datorită acesteia, calciul este absorbit mult mai bine și țesutul osos este întărit. D3 joacă un rol important chiar și în dezvoltarea abilităților intelectuale. O cantitate suficientă are un efect benefic asupra aproape tuturor sistemelor de organe și îmbunătățește procesele metabolice din organism.

Multivitamine și suplimente multiminerale

P funcționează ca un fel de „salvator”, deoarece conțin un set de compuși valoroși necesari pentru menținerea completă a sănătății organismului. Achiziționândvitamine de înaltă calitate pentru copii de la 8 aniși alte categorii de vârstă, ai ocazia să compensezi lipsa de substanțe importante din organismul copilului prin luarea doar 1 tabletă pe zi. Conform acestei scheme se iau cel mai adesea astfel de medicamente.

Catalogul Biotus conține numai produse de la producători de încredere precum Carlson Labs, Nature's Plus, Now Foods, Gummi King, Vitatone, Rainbow Light, L'il Critters, Nature's Bounty, Orthomol și multe altele. De asemenea, puteți comanda vitamine pentru copii Solgar.

De ce este important să cumpărați de la companii de încredere

Doriți să comandați un produs al cărui aport are ca scop îmbunătățirea sănătății copilului? Atunci trebuie să fii deosebit de atent când ai încredere în compania unde este plasată comanda. „Biotus” garantează calitatea înaltă a produselor prezentate în catalog. Acest lucru este confirmat de o certificare adecvată și de o cooperare fructuoasă pe termen lung cu furnizori străini cunoscuți.

Achiziționând vitamine americane pentru copii aici, cu siguranță nu veți întâlni un contrafăcut. Compania este responsabilă de sănătatea fiecărui client. Doar produsele dovedite sunt disponibile spre vânzare. Respectă pe deplin standardele sanitare și de mediu ale Ucrainei și are un preț accesibil.

Angajații Biotus cu experiență vă vor spune cum să alegeți cele mai bune vitamine pentru copii. Managerii vor oferi sfaturi profesionale competente oricui este confuz între o gamă largă de produse. Aceștia lucrează aici în beneficiul sănătății copiilor și adulților, punându-și inima și sufletul în munca lor.

Conţinut
 • Conținut
 • Vitamine pentru copii: cum să-l alegi pe cel potrivit span>
 • Vitamine de top pentru copii
 • De ce este important să cumpărați de la companii de încredere
Negarea răspunderii

Acest blog nu este destinat să ofere diagnostic, tratament sau sfaturi medicale. Informațiile de pe acest blog sunt furnizate doar în scop informativ. Vă rugăm să consultați medicul dumneavoastră pentru orice diagnostic și tratament medical și legat de sănătate. Informațiile de pe acest blog nu trebuie considerate un substitut pentru consultarea unui medic. Afirmațiile făcute despre anumite produse în articolele de pe acest blog nu sunt aprobate pentru tratamentul, diagnosticarea sau prevenirea bolilor.

Ți-a plăcut această postare?
0
0
Comentarii la articole
Nicio recenzie
Adaugă recenzia ta

Feedback-ul va fi afișat după moderare.