Vitamine pentru copii: alegerea celei potrivite

Vitamine pentru copii: alegerea celei potrivite

Conținut

 1. Vitamine pentru copii: cum să o alegi pe cea potrivită
 2. Cele mai bune vitamine pentru copii
 3. De ce este important să cumpărați de la companii de încredere

Sănătatea unui copil depinde de mulți factori. Una dintre cheie este o cantitate suficientă de vitamine în organism. Ele sunt responsabile pentru formarea și creșterea tuturor organelor. 

Numai câteva vitamine utile pentru copii organismul este capabil să sintetizeze singur. Altele provin din alimente care sunt incluse în dieta copiilor. O cantitate suficientă de vitamine determină metabolismul normal, ajută la creșterea activă și dezvoltarea armonioasă. Ce să faci dacă vitaminele nu sunt suficiente? Răspunsul este simplu. Trebuie să aveți grijă să cumpărați suplimente de înaltă calitate. 

O gama de produse pentru copii de diferite vârste .

Vitamine pentru copii: cum să-l alegi pe cel potrivit span>

Confruntat cu varietatea de produse moderne, este ușor să fii confuz.

Când te confrunți cu varietatea de produse moderne, este ușor să te confuzi. În același timp, alegerea vitaminelor „la ochi” este o întreprindere extrem de dubioasă și poate fi o amenințare pentru sănătate. Acestea sunt selectate individual pentru fiecare copil. Un produs care funcționează bine pentru unul poate cauza probleme de sănătate pentru alt copil. Ce înseamnă? Înainte să cumpărați vitamine pentru copii, aflați câteva puncte importante pentru a nu dăuna corpului mic. La prescrierea acestor medicamente se iau în considerare următorii factori.

 1. Vârsta. Desigur, copiii cu vârsta de 1 an și 6 ani au nevoi diferite pentru normele zilnice de vitamine și minerale care pătrund în organism. Prin urmare, producătorii indică întotdeauna intervalul de vârstă pe ambalaj.
 2. Reclamații, sănătatea generală. Consultarea unui specialist va ajuta la identificarea punctelor slabe ale corpului. Cu accent pe eliminarea lor, se prescrie cel mai optim tip de vitamine pentru copii pentru imunitate și multe altele. Totul depinde de dovezi directe.
 3. Feeding Features. Dieta zilnică a unui copil nu este întotdeauna bogată în alimente sănătoase echilibrate. Pentru ca organismul să nu sufere din această cauză, puteți folosi ajutorul medicamentelor moderne. Acestea satisfac pe deplin nevoile zilnice ale organismului si compenseaza deficienta anumitor substante.
 4. Regiune de reședință. Un exemplu izbitor este lipsa vitaminei D în regiunile cu condiții climatice dure. Se știe că producerea sa are loc sub influența luminii solare. Deficiența poate duce la consecințe grave: rahitism, dezvoltare anormală a scheletului. Numărul de vitamine pentru copiii ucraineni include și acest compus organic. 
 5. Formular de emisiune. Strâns legat de vârstă. Dacă copiii prescriu medicamente sub formă de siropuri și picături, atunci vitaminele pentru copii de la 5 ani și mai mari sunt produs în tablete, drajeuri. Nu este neobișnuit să găsiți preparate care conțin vitamine atrăgătoare și gustoase din punct de vedere vizual, făcute sub formă de dulciuri masticabile.

Dacă faci o alegere bazată pe toate aceste puncte, corpul copilului va simți doar un beneficiu. El va deveni mai rezistent, mai activ, iar sănătatea va deveni mai puternică uneori. Creșterea și dezvoltarea vor corespunde pe deplin vârstei.

Vitamine de top pentru copii

Pe companie site-ul web "Biotus" sunt prezentate diferite tipuri de medicamente.

Pe site-ul web „Biotus” sunt prezentate diferite tipuri de medicamente. Aici puteți găsi un produs care va satisface cel mai bine nevoile oricărui copil. Dintre cele mai populare soiuri de vitamine se pot distinge următoarele produse:

Nume

De ce este important pentru corpul unui copil

Vitamina C

Acțiunea sa are ca scop întărirea sistemului imunitar sistem. Vitamina C are proprietăți antioxidante puternice. Ajută organismul să lupte împotriva virușilor, bacteriilor, îl protejează de efectele nocive ale toxinelor. Datorită acestui compus, fierul este absorbit mult mai bine, ceea ce înseamnă că riscul de a dezvolta anemie este redus semnificativ. Aceste argumente confirmă pe deplin faptul că acidul ascorbic este inclus în lista celor mai importante vitamine pentru copiii de la 6 ani și mai mult. span>

Calciu

Fără un aport suficient de Calciu, organismul începe să sufere serios. Dinții și oasele puternice, dezvoltarea normală a scheletului și munca musculară bine coordonată sunt sarcina numărul 1 pentru acest compus. Pentru sănătatea sistemului nervos, buna funcționare a inimii, starea normală a vaselor, este nevoie și de Ca. Atunci când alegeți vitamine pentru copii de la 7 ani, nu uitați de valoarea acesteia.

Vitamina D3

De neînlocuit cu creșterea activă a copilului. Datorită lui, calciul este mult mai bine absorbit, țesuturile osoase sunt întărite. D3 joacă un rol important chiar și în dezvoltarea abilităților intelectuale. Cantitatea sa suficientă are un efect benefic asupra aproape tuturor sistemelor de organe și îmbunătățește procesele metabolice din organism.

Multivitamine și suplimente multiminerale

Aceștia funcționează ca niște baghete magice, deoarece conțin un set de compuși valoroși necesari pentru menținerea completă a sănătății organismului. Achiziționând vitamine de înaltă calitate pentru copii de la 8 ani și alte categorii de vârstă, aveți ocazia să umpleți lipsa de substanțe importante din organismul copilului atunci când ia totul 1 tabletă pe zi. În această schemă se iau cel mai adesea astfel de medicamente.

Catalogul „Biotus” conține numai produse de la producători de încredere precum Carlson Labs, Nature's Plus, Now Foods, Gummi King, Vitatone, Rainbow Light, L'il Critters, Nature's Bounty, Orthomol și multe altele. De asemenea, puteți comanda vitamine Solgar pentru copii.

De ce este important să cumpărați de la companii de încredere

Doriți să comandați un produs care vizează imbunatatirea starii de sanatate a copilului? Atunci trebuie să abordați cu deosebită atenție problema încrederii în compania în care se face comanda. 'Biotus' garanteaza calitatea inalta a produselor prezentate in catalog. Acest lucru este confirmat de certificarea adecvată și de cooperarea fructuoasă pe termen lung cu furnizori străini cunoscuți.

Achiziții Vitamine americane pentru copii aici, cu siguranță nu veți întâlni un fals. Compania este responsabilă de sănătatea fiecărui client. Doar produsele testate sunt la vânzare. Respectă pe deplin standardele sanitare și de mediu ale Ucrainei și are un preț accesibil.

Angajații cu experiență ai „Biotus” vă vor spune cum să o alegi pe cea potrivităcele mai bune vitamine pentru copii. Managerii vor oferi sfaturi profesionale competente tuturor celor care sunt confuzi între o gamă largă de bunuri. Aceștia lucrează aici în beneficiul sănătății copiilor și adulților, punându-și sufletul în afaceri.

Conţinut
 • Conținut
 • Vitamine pentru copii: cum să-l alegi pe cel potrivit span>
 • Vitamine de top pentru copii
 • De ce este important să cumpărați de la companii de încredere
Negarea răspunderii

Acest blog nu este destinat să ofere diagnostic, tratament sau sfaturi medicale. Informațiile de pe acest blog sunt furnizate doar în scop informativ. Vă rugăm să consultați medicul dumneavoastră pentru orice diagnostic și tratament medical și legat de sănătate. Informațiile de pe acest blog nu trebuie considerate un substitut pentru consultarea unui medic. Afirmațiile făcute despre anumite produse în articolele de pe acest blog nu sunt aprobate pentru tratamentul, diagnosticarea sau prevenirea bolilor.

Ți-a plăcut această postare?
0
0
Comentarii la articole
Nicio recenzie
Adaugă recenzia ta

Feedback-ul va fi afișat după moderare.