Facebook Pixel

Vitamine pentru imunitatea adulților și copiilor

Vitamine pentru imunitatea adulților și copiilor

Imunitatea umană, cu toată importanța ei pentru organism, este, de fapt, foarte fragilă, iar sprijinul și îngrijirea ei constantă sunt pur și simplu necesare pentru adulți și copii.

Scăderea imunității apare din cauza impactului diferiților factori negativi asupra organismului uman. Astfel de factori pot fi: mediu poluat, de proastă calitate, apă murdară, diverși conservanți din produse, medicamente (antibiotice, chimioterapie, hormoni), stres fizic și psihic, stres și suprasolicitare etc.

Așa-numitele grupuri de risc includ copiii, vârstnicii, precum și adulții care, din diverse motive, nu respectă somnul și alimentația.

Vitamine pt. imunitatea &ndash ; o necesitate pentru acei adulți și copii care sunt expuși la factorii negativi de mai sus, precum și toate în perioadele de răspândire masivă a bolilor virale sezoniere.

Complexele de vitamine special formulate pentru imunitate vă vor sprijini organismul și vă vor permite dumneavoastră și membrilor familiei dumneavoastră să rămâneți sănătoși , indiferent de vremea din afara ferestrei, de mediul ambiant și de diversele situații cotidiene stresante.

Negarea răspunderii

Acest blog nu este destinat să ofere diagnostic, tratament sau sfaturi medicale. Informațiile de pe acest blog sunt furnizate doar în scop informativ. Vă rugăm să consultați medicul dumneavoastră pentru orice diagnostic și tratament medical și legat de sănătate. Informațiile de pe acest blog nu trebuie considerate un substitut pentru consultarea unui medic. Afirmațiile făcute despre anumite produse în articolele de pe acest blog nu sunt aprobate pentru tratamentul, diagnosticarea sau prevenirea bolilor.

Ți-a plăcut această postare?
0
0
Comentarii la articole
Nicio recenzie
Adaugă recenzia ta

Feedback-ul va fi afișat după moderare.