Facebook Pixel

Vitamine pentru piele după 25 de ani - o necesitate

Vitamine pentru piele după 25 de ani - o necesitate

Vitamine pentru piele – aceasta este sursa principală de nutrienți de care depinde tinerețea și frumusețea noastră. Începând cu vârsta de 25 de ani, pielea umană pierde până la 1,5% din toate componentele majore, ceea ce, desigur, îi afectează negativ starea. Amintiți-vă, dacă aveți 25 de ani sau mai mult – pielea ta are nevoie de ajutor sub forma unor complexe speciale de vitamine.

Principalele componente ale vitaminelor pielii sunt:

  • polifenolii – antioxidanti puternici
  • colagen – proteină structurală responsabilă de elasticitatea pielii
  • coenzima Q10 – rezista la uscarea pielii si protejeaza colagenul pielii de radiatiile ultraviolete (ceea ce duce la distrugerea colagenului)
  • fitoestrogeni – folosit în tratamentul cheliei, acneei
  • acid hialuronic – aceasta este o substanță importantă în procesul de hidratare a pielii (conținutul de acid hialuronic scade odată cu vârsta, ceea ce duce la uscăciune și decolorare)

Frumusețea și sănătatea pielii – Acesta este un indicator al funcționării normale a corpului. Lipsa nutrienților și a nutrienților afectează imediat starea pielii tale. Fii atent la tine și atunci majoritatea bolilor și chiar îmbătrânirea pot fi evitate (sau cel puțin amânate).

Negarea răspunderii

Acest blog nu este destinat să ofere diagnostic, tratament sau sfaturi medicale. Informațiile de pe acest blog sunt furnizate doar în scop informativ. Vă rugăm să consultați medicul dumneavoastră pentru orice diagnostic și tratament medical și legat de sănătate. Informațiile de pe acest blog nu trebuie considerate un substitut pentru consultarea unui medic. Afirmațiile făcute despre anumite produse în articolele de pe acest blog nu sunt aprobate pentru tratamentul, diagnosticarea sau prevenirea bolilor.

Ți-a plăcut această postare?
0
0
Comentarii la articole
Nicio recenzie
Adaugă recenzia ta

Feedback-ul va fi afișat după moderare.