Facebook Pixel

Vitamine pentru pielea tanara

Vitamine pentru pielea tanara

De asemenea, pielea tânără are nevoie de sprijin și hrănire, dacă ai 25-26 de ani, atunci este timpul să începi să ai grijă de tine și să adaugi un complex de vitamine pentru piele la creme sau seruri.

A complex de vitamine pentru piele atunci când vorbim despre femei și bărbați tineri, & nbsp; ar trebui să includă cel puțin acizi omega, antioxidanți și acid hialuronic. Aceasta este baza, care poate fi suficientă până la 30-35 de ani. Un astfel de set va neutraliza efectele nocive ale unui mediu poluat, va susține resursele naturale ale pielii și, de asemenea, va contribui la asigurarea unei „marje de siguranță” pentru viitor. Vitaminele nu se beau în mod continuu, dar în cure, de obicei 1-3 luni, atunci trebuie să faceți o pauză de aceeași durată.

Dacă dvs. sau cosmetologul dvs. adăugați mai multe vitamine și oligoelemente la acest set minim, atunci aceasta va tinerețea și frumusețea doar vor câștiga. Doar bugetul pe care ești dispus să-l aloci pentru suplimente nutritive și vitamine te poate limita.

Complexele de vitamine pentru piele sunt oferite de mulți producători cunoscuți. Complexul de vitamine include toate grupele necesare de vitamine, precum și oligoelemente de care pielea ta are nevoie pentru sănătate și frumusețe.

Negarea răspunderii

Acest blog nu este destinat să ofere diagnostic, tratament sau sfaturi medicale. Informațiile de pe acest blog sunt furnizate doar în scop informativ. Vă rugăm să consultați medicul dumneavoastră pentru orice diagnostic și tratament medical și legat de sănătate. Informațiile de pe acest blog nu trebuie considerate un substitut pentru consultarea unui medic. Afirmațiile făcute despre anumite produse în articolele de pe acest blog nu sunt aprobate pentru tratamentul, diagnosticarea sau prevenirea bolilor.

Ți-a plăcut această postare?
0
0
Comentarii la articole
Nicio recenzie
Adaugă recenzia ta

Feedback-ul va fi afișat după moderare.