Facebook Pixel

Vitamine pentru păr și când ai nevoie de ele

Vitamine pentru păr și când ai nevoie de ele

Părul: densitatea, mătăsosul, supunerea și strălucirea sa, precum și absența sau prezența mătreții vor spune multe despre starea ta de sănătate și lipsa de vitamine din organism – acesta este principalul motiv pentru starea proastă sau insuficientă a părului.

Dacă:

  • ți ții diete (sau mori de foame),
  • nu mergi în aer,
  • experimentând stres (sau recuperându-te după un fel de șoc),
  • trăind în  zonă sau oraș poluat cu condiții de mediu proaste, inclusiv consumul de alcool sau spălarea părului „rău”; apă,

 apoi, cel mai probabil, nu sunteți foarte mulțumit de starea părului dvs. (precum și a pielii și a unghiilor).

Nemulțumire față de aspectul părului tău se confruntă cu majoritatea femeilor și bărbaților și aceasta este una dintre principalele probleme ale îndoielii de sine. Păr frumos – acesta este un indicator al „îngrijirii” și sănătate și a te ajuta să arăți mereu grozav nu este deloc dificil.

Complexele de vitamine profesionale pentru păr sunt disponibile de la fiecare producător binecunoscut. Complexele sunt concepute astfel încât să se potrivească majorității și să rezolve cel mai mare număr de probleme cu părul, unghiile și pielea.  Un medic vă va ajuta să alegeți un complex, vânzătorii magazinului online sau farmaciei de unde plănuiți să faceți o achiziție vă vor oferi sfaturi și informații de bază.

Negarea răspunderii

Acest blog nu este destinat să ofere diagnostic, tratament sau sfaturi medicale. Informațiile de pe acest blog sunt furnizate doar în scop informativ. Vă rugăm să consultați medicul dumneavoastră pentru orice diagnostic și tratament medical și legat de sănătate. Informațiile de pe acest blog nu trebuie considerate un substitut pentru consultarea unui medic. Afirmațiile făcute despre anumite produse în articolele de pe acest blog nu sunt aprobate pentru tratamentul, diagnosticarea sau prevenirea bolilor.

Ți-a plăcut această postare?
0
0
Comentarii la articole
Nicio recenzie
Adaugă recenzia ta

Feedback-ul va fi afișat după moderare.