Vitamine pentru femei. Ce interferează cu absorbția vitaminelor?

Vitamine pentru femei. Ce interferează cu absorbția vitaminelor?

Când luați complexe de vitamine, merită să minimizați consumul de cafea. Cafeaua care depășește 300 ml pe zi poate distruge aproape întregul efect al consumului de vitamine din grupa B, zinc și potasiu. În plus, cafeaua leșie calciul din organism, așa că dacă ai probleme cu articulațiile și oasele, va trebui să uiți de băutura ta preferată.

Antibioticele blochează complet acțiunea complexelor de vitamine cu magneziu, fier, și vitaminele B. Discută acest „cartier”; cu medicul dumneavoastră, poate fi necesar să creșteți doza de vitamine în timp ce luați antibiotice.

Somniferele pot neutraliza efectele calciului, iar acest grup de medicamente poate afecta absorbția vitaminelor A, E, D, B12.

Alcoolul nu ar trebui să fie combinat cu administrarea de vitamine, pur și simplu nu le permite să fie absorbite.

Când luați vitamine, nu trebuie să monitorizați doar ce poate interfera cu absorbția lor, dar nici nu uitați de necesitatea unei alimentații sănătoase și complete. Vitamine pentru femei în combinație cu naturale produse. Și dacă vă restricționați în alimentație din cauza problemelor legate de excesul de greutate, atunci nutriționiștii vă sfătuiesc să monitorizați numărul de calorii pe care le consumați. 

Negarea răspunderii

Acest blog nu este destinat să ofere diagnostic, tratament sau sfaturi medicale. Informațiile de pe acest blog sunt furnizate doar în scop informativ. Vă rugăm să consultați medicul dumneavoastră pentru orice diagnostic și tratament medical și legat de sănătate. Informațiile de pe acest blog nu trebuie considerate un substitut pentru consultarea unui medic. Afirmațiile făcute despre anumite produse în articolele de pe acest blog nu sunt aprobate pentru tratamentul, diagnosticarea sau prevenirea bolilor.

Ți-a plăcut această postare?
0
0
Comentarii la articole
Nicio recenzie
Adaugă recenzia ta

Feedback-ul va fi afișat după moderare.