Facebook Pixel

vitaminele B

vitaminele B

Ce oferă vitaminele B unei persoane? Pe scurt, o dispoziție bună, un sentiment de armonie și fericire. Asta pentru a rezuma, dar, în general, aceste vitamine sunt implicate în metabolism, stimulează sistemul nervos, ceea ce ne face mai ușor să suportăm stresul și să facem față activităților de zi cu zi. Datorită vitaminei B, oamenii se adaptează mai ușor circumstanțelor și locurilor, ceea ce înseamnă trăind mai puțin emoții negative și stres.

Vitaminele B sunt baza sănătății fizice și frumuseții femeilor. Să vorbim puțin despre semnele și simptomele lipsei de vitamine B. Părul tern, exfolierea unghiilor, decojirea pielii palmelor – acestea sunt semne exterioare ale deficienței. Ele sunt urmate de: lipsa somnului odihnitor, „zaeds”; la colțurile buzelor, probleme digestive.

Lipsa vitaminei B1 se manifestă prin frisoane, senzație de frig, constipație și convulsii.

Lipsa vitaminei B2 se exprimă prin inflamație. a membranei mucoase (în nas, gât, vederea se deteriorează) .

B5, deficiența acesteia duce la disconfort la nivelul articulațiilor, depresie, oboseală constantă și lipsă totală de forță pentru a face orice.

Nivelurile inadecvate de vitamina B6 din organism se manifestă prin oboseală, somn slab .

Lipsa B9 – acesta este părul cărunt timpuriu, probleme de memorie.

В12 – mărirea ficatului și disconfort în zona intestinală, țiuit periodic în urechi, oboseală cronică.

Simptomele generale pot apărea cu lipsa mai multor tipuri de vitamina B, complexele speciale de vitamine vă vor ajuta să vă readuceți la normal.

 

Negarea răspunderii

Acest blog nu este destinat să ofere diagnostic, tratament sau sfaturi medicale. Informațiile de pe acest blog sunt furnizate doar în scop informativ. Vă rugăm să consultați medicul dumneavoastră pentru orice diagnostic și tratament medical și legat de sănătate. Informațiile de pe acest blog nu trebuie considerate un substitut pentru consultarea unui medic. Afirmațiile făcute despre anumite produse în articolele de pe acest blog nu sunt aprobate pentru tratamentul, diagnosticarea sau prevenirea bolilor.

Ți-a plăcut această postare?
0
0
Comentarii la articole
Nicio recenzie
Adaugă recenzia ta

Feedback-ul va fi afișat după moderare.