Facebook Pixel

Vitamine pentru pneumonie

Vitamine pentru pneumonie

Una dintre cele mai frecvente cauze ale  pneumoniei este o infecție bacteriană. Inflamația plămânilor poate provoca pneumococi, stafilococi, Haemophilus influenzae, streptococi, micoplasme și alți agenți patogeni. Poate apărea și ca urmare a unei infecții virale sau fungice a plămânilor.

Neutrofilele sunt implicate în lupta împotriva pneumoniei - acestea sunt celule speciale din sângele, dar pentru aceasta trebuie să intre în țesutul pulmonar. Oamenii de știință au descoperit că vitamina E, care intră în organism cu alimente sau suplimente alimentare, ajută la introducerea neutrofilelor în plămâni. Și deja acolo ajută la combaterea infecțiilor.

Chelat de zinc - un imunomodulator natural care este implicat în procesul de maturare a limfocitelor și în reacțiile imunității celulare. Deficiența acestuia deprimă sistemul imunitar, iar utilizarea zilnică ajută la reducerea riscului de pneumonie cu 50%.

Extractul de rădăcină de echinacea este, de asemenea, un factor important în luptă. împotriva pneumoniei. Crește activitatea fagocitară a celulelor imune, care la rândul său creează o barieră în calea infecției.

Procesele patofizice care însoțesc aproape toate formele de pneumonie reduc cantitatea de vitaminele din organism, și în primul rând cele care sunt factori activi ai proceselor redox (vitaminele C și B). De aceea, medicii recomandă adăugarea vitaminei B1 în dietă în cazurile acute încă de la începutul bolii și de preferință cu acid ascorbic.  

Riboflavina (vitamina B2) este de asemenea importantă, este un regulator al proceselor redox din organism și este inclusă în grupul coenzimelor respiratorii. Dar, în același timp, trebuie luat în considerare faptul că activitatea grupului B de vitamine crește atunci când există o cantitate suficientă de proteine în organism, tractul gastrointestinal, precum și iritabilitatea și somnul slab. Administrarea la timp a acestui supliment ameliorează rapid aceste simptome.

Adesea, ca urmare a bolii, mucusul se acumulează în plămâni, iar acizii organici, în care păducelul este bogat, pot ajuta la îndepărtarea acestuia de acolo. Mierea va fi utilă și pentru sistemul respirator, tonifiază bronhiolele și saturează organismul cu oligoelemente utile care ajută la prevenirea bolilor pulmonare.

Nu te auto-auto. -medicament, doza necesară numai un medic poate prescrie, iar cu doze insuficiente de antibiotic, rezistența microorganismelor la medicament se va dezvolta pur și simplu. Principalul lucru în tratamentul pneumoniei – este o terapie antibacteriană și detectarea în timp util a agentului cauzal al infecției în organism. Consultați-vă medicul, iar Biotus - reședința oficială a vitaminelor vă va ajuta să alegeți vitaminele urmând recomandările medicului.

 

 

 

 

 

 Negarea răspunderii

Acest blog nu este destinat să ofere diagnostic, tratament sau sfaturi medicale. Informațiile de pe acest blog sunt furnizate doar în scop informativ. Vă rugăm să consultați medicul dumneavoastră pentru orice diagnostic și tratament medical și legat de sănătate. Informațiile de pe acest blog nu trebuie considerate un substitut pentru consultarea unui medic. Afirmațiile făcute despre anumite produse în articolele de pe acest blog nu sunt aprobate pentru tratamentul, diagnosticarea sau prevenirea bolilor.

Ți-a plăcut această postare?
0
0
Comentarii la articole
Nicio recenzie
Adaugă recenzia ta

Feedback-ul va fi afișat după moderare.