Vitaminele SOLGAR

Vitaminele SOLGAR

De aproape 70 de ani Solgar produce suplimente biologice naturale și această experiență poate fi cu adevărat de încredere. Doar cele mai bune medicamente: vitamine, aminoacizi, minerale, plante medicinale, probiotice, aminoacizi și diverse complexe dezvoltate de specialiști ai companiilor de cea mai înaltă calitate, care au fost testate de consumatori din peste 60 de țări.

Sigla Solgar de pe ambalaj indică faptul că aveți în mâini un reprezentant de cea mai înaltă clasă din lumea vitaminelor și suplimentelor biologice. Fiecare va putea alege singur un complex, deoarece gama companiei include mai mult de 500 de articole. Produsele Solgar sunt concepute pentru a aduce sănătate, energie și bunăstare, făcându-vă fiecare zi bogată și veselă.

Activitatea științifică a companiei are ca scop îmbunătățirea și rafinarea produselor deja binecunoscute. Solgar folosește cele mai noi echipamente, propriile dezvoltări și realizări științifice, controlează procesul de producție la toate nivelurile și astfel este capabil să ofere clienților săi produs de cea mai înaltă calitate.

Negarea răspunderii

Acest blog nu este destinat să ofere diagnostic, tratament sau sfaturi medicale. Informațiile de pe acest blog sunt furnizate doar în scop informativ. Vă rugăm să consultați medicul dumneavoastră pentru orice diagnostic și tratament medical și legat de sănătate. Informațiile de pe acest blog nu trebuie considerate un substitut pentru consultarea unui medic. Afirmațiile făcute despre anumite produse în articolele de pe acest blog nu sunt aprobate pentru tratamentul, diagnosticarea sau prevenirea bolilor.

Ți-a plăcut această postare?
0
0
Comentarii la articole
Nicio recenzie
Adaugă recenzia ta

Feedback-ul va fi afișat după moderare.