Facebook Pixel

Olya Polyakova recomandă vitaminele TM Biotus

Оля Полякова рекомендует витамины ТМ Biotus

Maratonul lui Oli Polyakova „De la preoteasa de noapte la regina nopții în 21 de zile” s-a încheiat. TM BIOTUS vitamines a devenit partenerul oficial al maratonului de fitness.

În timpul maratonului, Olya a împărtășit secretele unei siluete subțiri: rețete pentru mese sănătoase, videoclipuri cu exerciții eficiente, a oferit recomandări cu privire la regimul de băut și personal recomandări pentru un stil de viață sănătos.

În total, participanții au pierdut 2,5 tone și și-au redus talia cu 2976 de centimetri.

Linia de produse TM BIOTUS este formată din: Omega 3, vitamina C și Zincul, iar în iulie au fost lansate și noi produse - colagen și vitamina D.

Datorită vitaminelor și microelementelor selectate corespunzător, procesul de slăbire este mai ușor și mai rapid.

Oli Polyakova's noul maraton de slăbire începe pe 17 august, înregistrare la link-ul:

Negarea răspunderii

Acest blog nu este destinat să ofere diagnostic, tratament sau sfaturi medicale. Informațiile de pe acest blog sunt furnizate doar în scop informativ. Vă rugăm să consultați medicul dumneavoastră pentru orice diagnostic și tratament medical și legat de sănătate. Informațiile de pe acest blog nu trebuie considerate un substitut pentru consultarea unui medic. Afirmațiile făcute despre anumite produse în articolele de pe acest blog nu sunt aprobate pentru tratamentul, diagnosticarea sau prevenirea bolilor.

Ți-a plăcut această postare?
0
0
Comentarii la articole
Nicio recenzie
Adaugă recenzia ta

Feedback-ul va fi afișat după moderare.