Facebook Pixel

Vitamine pentru unghii

Vitamine pentru unghii

Unghiile sunt în continuă creștere și schimbare, au nevoie de nutriție, substanțe structurale pentru a crește lungimea și componente auxiliare pentru rezistență și frumusețe. Unghiile sunt hrănite din interior, așa că toate substanțele necesare trebuie să provină din rădăcina unghiei (partea ascunsă sub pliul unghiei).

Vitaminele pentru unghii intră în unghie din sânge. Tratamentul extern poate duce la îmbunătățiri temporare și minore, dar nu uitați că un astfel de efect este posibil doar pe o parte a unghiei și exact pe cea care va trebui tăiată în curând. Așa că mai trebuie să-ți hrănești unghiile din interior.

Vitamine pentru unghiinecesare constant , pentru reglarea tuturor proceselor: creștere, menținere a formei, culorii, integrității. Lipsa unei vitamine poate duce la întârzierea creșterii, o alta – la deformare sau spargere. Fără ciuperci, culoarea unghiilor – toate acestea sunt meritul vitaminelor.

În principiu, pentru sănătatea unghiilor, este necesar ca organismul să fie sănătos, dacă toate vitaminele și oligoelementele sunt suficiente, atunci părul, unghiile și pielea va arata grozav. starea insuficientă a unghiilor – un indicator al problemelor din organism și nu trebuie să ignorați aceste semnale.

Negarea răspunderii

Acest blog nu este destinat să ofere diagnostic, tratament sau sfaturi medicale. Informațiile de pe acest blog sunt furnizate doar în scop informativ. Vă rugăm să consultați medicul dumneavoastră pentru orice diagnostic și tratament medical și legat de sănătate. Informațiile de pe acest blog nu trebuie considerate un substitut pentru consultarea unui medic. Afirmațiile făcute despre anumite produse în articolele de pe acest blog nu sunt aprobate pentru tratamentul, diagnosticarea sau prevenirea bolilor.

Ți-a plăcut această postare?
0
0
Comentarii la articole
Nicio recenzie
Adaugă recenzia ta

Feedback-ul va fi afișat după moderare.