Facebook Pixel

Vitaminele Solgar - calitate pe primul loc!

Vitaminele Solgar - calitate pe primul loc!

Compania Solgar consideră că principalul lucru în vitamine – este calitate. Controlul calității se efectuează în toate etapele producției. Pentru a face vitamine și suplimente nutritive sănătoase, trebuie să fii sigur că ai cele mai bune materii prime și Solgar acordă o atenție deosebită acestei probleme. Numai furnizorii dovediți și de încredere furnizează materii prime de înaltă calitate la producție, care sunt testate de fiecare dată înainte de a intra în procesul de producție.

Solgar – aceasta este absența OMG-urilor, sterilizarea fără utilizarea radiațiilor, întotdeauna informații adevărate și complete despre ingredientele de pe eticheta produsului, materiale de ambalare care sunt biodegradabile. Mulți ani de experiență și o bază uriașă de cercetare permit companiei să rămână pe locul 1 pe piața vitaminelor și suplimentelor nutritive.

Magazinul online Biotus oferă cea mai mare selecție de produse Solgar cu livrare în toată Ucraina. Lucrăm numai cu cei mai buni producători globali de încredere, ceea ce le permite clienților noștri să primească medicamente de o calitate excepțională și eficiente. 

Negarea răspunderii

Acest blog nu este destinat să ofere diagnostic, tratament sau sfaturi medicale. Informațiile de pe acest blog sunt furnizate doar în scop informativ. Vă rugăm să consultați medicul dumneavoastră pentru orice diagnostic și tratament medical și legat de sănătate. Informațiile de pe acest blog nu trebuie considerate un substitut pentru consultarea unui medic. Afirmațiile făcute despre anumite produse în articolele de pe acest blog nu sunt aprobate pentru tratamentul, diagnosticarea sau prevenirea bolilor.

Ți-a plăcut această postare?
0
0
Comentarii la articole
Nicio recenzie
Adaugă recenzia ta

Feedback-ul va fi afișat după moderare.