Facebook Pixel

Ce vitamine să bei pentru căderea părului?

Ce vitamine să bei pentru căderea părului?

Cauzele căderii părului pot fi diferite, dar există trei grupe principale:

1) predispoziție genetică; 2) dezechilibru hormonal; 3) lipsa de vitamine și minerale.

Deși practic nu există modalități universale și ieftine de a depăși predispoziția genetică, vitaminele și mineralele pot fi de mare ajutor în rezolvarea problemei căderii părului.

Ce Vitamina CImbunatateste circulatia sangelui. Oferă hrănire foliculilor de păr.8Zinc Promovează absorbția proteinelor din alimente.9Fier Responsabil pentru transportul oxigenului în celulele roșii din sânge. Cu o reumplere insuficientă a rezervelor de fier, organismul îl consumă din organele nevitale, în primul rând părul, ceea ce duce la pierderea acestora.10 CalciuInclus în păr și este foarte important pentru creșterea părului. Prost sau greu digerabil fără vitaminele A și D3.11Acizi grași omega-3Are efect antiinflamator. Sunt un material de construcție pentru foliculii de păr.12Acid pantotenicInhibă albirea părului13Inozitol Ajută la întărirea pereților celulari și a conexiunilor intercelulare, făcând astfel structura părului mai puternică și prevenind căderea părului.

Negarea răspunderii

Acest blog nu este destinat să ofere diagnostic, tratament sau sfaturi medicale. Informațiile de pe acest blog sunt furnizate doar în scop informativ. Vă rugăm să consultați medicul dumneavoastră pentru orice diagnostic și tratament medical și legat de sănătate. Informațiile de pe acest blog nu trebuie considerate un substitut pentru consultarea unui medic. Afirmațiile făcute despre anumite produse în articolele de pe acest blog nu sunt aprobate pentru tratamentul, diagnosticarea sau prevenirea bolilor.

Ți-a plăcut această postare?
0
0
Comentarii la articole
Nicio recenzie
Adaugă recenzia ta

Feedback-ul va fi afișat după moderare.