Facebook Pixel

Efectul mirosurilor asupra sistemului nervos

Efectul mirosurilor asupra sistemului nervos

Efectul mirosurilor asupra sistemului nervos – acesta este cel mai complex și mai interesant proces în care cele mai bune minți din toate țările au încercat să-l dea seama de secole. Cum ne afectează parfumurile? Cum pot fi mirosurile utile sau periculoase pentru psihic și sănătatea fizică?
Acțiunea aromelor este atât de multifațetă încât sunt folosite în scopuri diverse, uneori chiar opuse: atunci când ai nevoie să te relaxezi sau să te înveselești, să seduci sau, dimpotrivă, să împingi, înființă un interlocutor pentru comunicarea de afaceri , calmează sistemul nervos sau pregătește-ți corpul pentru sarcini grele și așa mai departe .
Aromele au același sens în viața umană ca culoarea, sunetul, căldura.
Cu ajutorul mirosurilor, au învățat cum să vindeca o persoană și controlează-i psihicul.

Negarea răspunderii

Acest blog nu este destinat să ofere diagnostic, tratament sau sfaturi medicale. Informațiile de pe acest blog sunt furnizate doar în scop informativ. Vă rugăm să consultați medicul dumneavoastră pentru orice diagnostic și tratament medical și legat de sănătate. Informațiile de pe acest blog nu trebuie considerate un substitut pentru consultarea unui medic. Afirmațiile făcute despre anumite produse în articolele de pe acest blog nu sunt aprobate pentru tratamentul, diagnosticarea sau prevenirea bolilor.

Ți-a plăcut această postare?
0
0
Comentarii la articole
Nicio recenzie
Adaugă recenzia ta

Feedback-ul va fi afișat după moderare.