Facebook Pixel

Căderea părului la copii? Ai nevoie de vitamine!

Căderea părului la copii? Ai nevoie de vitamine!

Căderea părului este de obicei considerată o problemă a adulților, dar aceasta este înșelătoare, deoarece este destul de comună și la copii. Părul la copii cade cel mai adesea din cauza creșterii intensive, în timpul căreia toate resursele (nutrienții) sunt direcționate de către organism pentru a construi organe și țesuturi, ca urmare avem o deficiență acută de vitamine.

Uneori creșterea crește. coincide cu avitaminoza sezonieră, care, desigur, nu face decât să agraveze situația.

Un alt motiv pentru eventualele probleme ale părului la un copil poate fi stresul cronic, anxietatea sau depresia, care duc la un deficit de vitamine, de exemplu : C, A. Copiii moderni sunt prea ocupați și de cele mai multe ori petrec puțin timp în aer liber, ceea ce nu poate decât să le afecteze condiția fizică.

Luați un complex de vitamine pentru copilul dvs., potrivit vârstei. Fiecare complex de vârstă este conceput ținând cont de toate nevoile fiziologice ale organismului, așa că cu siguranță problema căderii părului și a somnului prost se va rezolva foarte repede. Poti adauga vitamina H in complex, este adesea absenta in preparate, dar este foarte importanta in lupta impotriva caderii parului.

Negarea răspunderii

Acest blog nu este destinat să ofere diagnostic, tratament sau sfaturi medicale. Informațiile de pe acest blog sunt furnizate doar în scop informativ. Vă rugăm să consultați medicul dumneavoastră pentru orice diagnostic și tratament medical și legat de sănătate. Informațiile de pe acest blog nu trebuie considerate un substitut pentru consultarea unui medic. Afirmațiile făcute despre anumite produse în articolele de pe acest blog nu sunt aprobate pentru tratamentul, diagnosticarea sau prevenirea bolilor.

Ți-a plăcut această postare?
0
0
Comentarii la articole
Nicio recenzie
Adaugă recenzia ta

Feedback-ul va fi afișat după moderare.