Facebook Pixel

Otet de mere. Fii tânăr și sănătos

Otet de mere. Fii tânăr și sănătos

Oțet de mere – este un excelent agent dezinfectant, cicatrizant, de curățare și tonifiant. Conține vitaminele C, E, F, B1, B2, B6, P, precum și potasiu, beta-caroten, calciu, bor, magneziu, fosfor și sulf.

Puteți cumpăra oțet de mere sub formă lichidă brută, precum și sub formă de tablete. Știați că o simplă frecare va fi eficientă pentru mușcăturile de insecte și diferite inflamații ale pielii? Iar utilizarea produsului ca peeling moale și blând va scăpa de petele de vârstă și ridurile. Un remediu natural magic pentru utilizare la orice vârstă.

Vrei un păr manevrabil, strălucitor și mătăsos? O simplă clătire a părului după spălare cu oțet de mere vă va ajuta.

Dacă nu aveți probleme cu pielea și părul,  sau te lupți cu ei în alte moduri, atunci oțetul de cidru te poate interesa ca remediu:

  • reduce tensiunea arterială,
  • întărește oasele,
  • ajută în lupta împotriva excesului de greutate,
  • elimină colesterolul din artere,
  • crește imunitatea.

Poți comanda azi oțet de mere! Începeți să utilizați acest remediu natural miraculos pentru tinerețe, frumusețe și sănătate.

Negarea răspunderii

Acest blog nu este destinat să ofere diagnostic, tratament sau sfaturi medicale. Informațiile de pe acest blog sunt furnizate doar în scop informativ. Vă rugăm să consultați medicul dumneavoastră pentru orice diagnostic și tratament medical și legat de sănătate. Informațiile de pe acest blog nu trebuie considerate un substitut pentru consultarea unui medic. Afirmațiile făcute despre anumite produse în articolele de pe acest blog nu sunt aprobate pentru tratamentul, diagnosticarea sau prevenirea bolilor.

Ți-a plăcut această postare?
0
0
Comentarii la articole
Nicio recenzie
Adaugă recenzia ta

Feedback-ul va fi afișat după moderare.