Facebook Pixel

fructe de goji pentru pierderea în greutate

fructe de goji pentru pierderea în greutate

Folosirea fructelor de goji promovează arderea grăsimilor, iar această proprietate este acum utilizată pe scară largă în diferite metode de slăbire. Dorința oamenilor moderni de a arăta bine a dat naștere la noi dezvoltări ale oamenilor de știință în domeniul arzătorilor de grăsimi. Odată cu fabricarea medicamentelor sintetice, sunt studiate și remediile naturale.

Goji boabe – este un remediu natural pe care absolut toată lumea îl poate folosi.

Există mai multe rețete pentru a lua boabe de goji, iată cele mai populare:

  • Ia-ți doza zilnică de fructe de pădure si puneti-le intr-un termos, apoi turnati 500 ml apa fierbinte (nu apa clocotita). Boabele trebuie infuzate timp de 30 de minute. Băutura se bea o jumătate de pahar de 2-3 ori pe zi.
  • O lingură plină de fructe de pădure uscate se prepară în 400 ml apă. Decoctul împreună cu fructele se ia de 2 ori pe zi: 200 ml pe stomacul gol și 200 ml înainte de masă.
  • Adăugați 5-6 fructe de pădure în ceai, acest adaos va oferi băuturii dvs. un beneficiu și un gust nou.

Sucul de Goji se ia 30 ml pe stomacul gol înainte de micul dejun și 30 ml înainte de prânz.

Puteți cumpăra goji pentru pierderea în greutateîn magazinul online Biotus sub formă de fructe de pădure, extract sau suc. Angajații noștri vă vor ajuta întotdeauna la alegere.

Negarea răspunderii

Acest blog nu este destinat să ofere diagnostic, tratament sau sfaturi medicale. Informațiile de pe acest blog sunt furnizate doar în scop informativ. Vă rugăm să consultați medicul dumneavoastră pentru orice diagnostic și tratament medical și legat de sănătate. Informațiile de pe acest blog nu trebuie considerate un substitut pentru consultarea unui medic. Afirmațiile făcute despre anumite produse în articolele de pe acest blog nu sunt aprobate pentru tratamentul, diagnosticarea sau prevenirea bolilor.

Ți-a plăcut această postare?
0
0
Comentarii la articole
Nicio recenzie
Adaugă recenzia ta

Feedback-ul va fi afișat după moderare.