Facebook Pixel

De ce ar trebui un copil să ia ulei de pește?

De ce ar trebui un copil să ia ulei de pește?

Uleiul de pește pentru copii este prescris pentru a compensa deficiența de vitamina D, care se formează de obicei în mod natural în pielea umană sub influența luminii solare.

Dezvoltarea civilizației a condus la faptul că majoritatea timpul pe care o persoană îl petrece nu în aer proaspăt sub lumina directă a soarelui, ci în interior. O astfel de privare de expunere la soare a început să ducă la rahitism la copii și, de aceea, aportul de ulei de pește, precum și complexe de vitamine care conțin vitamina D, au devenit obligatorii pentru femeile însărcinate și pentru copii.

Vitamina D este incluse în unele alimente, din păcate, există foarte puține astfel de produse, așa că este dificil să obțineți suficient din alimente. Uleiul de pește conține un conținut foarte mare din această vitamină importantă și, prin urmare, cel mai adesea este prescris pentru deficiență.

Așadar, pentru a crește sănătos și a se dezvolta normal, copiii trebuie să fie mai des în aer liber și să ia ulei de pește pentru copii, apoi nu vor fi probleme cu tesutul osos !

Negarea răspunderii

Acest blog nu este destinat să ofere diagnostic, tratament sau sfaturi medicale. Informațiile de pe acest blog sunt furnizate doar în scop informativ. Vă rugăm să consultați medicul dumneavoastră pentru orice diagnostic și tratament medical și legat de sănătate. Informațiile de pe acest blog nu trebuie considerate un substitut pentru consultarea unui medic. Afirmațiile făcute despre anumite produse în articolele de pe acest blog nu sunt aprobate pentru tratamentul, diagnosticarea sau prevenirea bolilor.

Ți-a plăcut această postare?
0
0
Comentarii la articole
Nicio recenzie
Adaugă recenzia ta

Feedback-ul va fi afișat după moderare.