Lansarea propriei linii de TM BIOTUS este o nouă realizare a companiei

Lansarea propriei linii de TM BIOTUS este o nouă realizare a companiei

BIOTUS prezintă clienților săi vitamine și suplimente alimentare cu marca proprie BIOTUS. Primul produs au fost capsulele Omega 3, care au fost puse în vânzare pe 14 aprilie. Prețul per cutie începe de la 93 UAH.

Omega 3 de la TM BIOTUS conține ulei natural de pește islandez, cunoscut în întreaga lume ca produs certificat ecologic.

 

Proprietăți utile ale Omega-3:

  • Sprijină sistemul imunitar în stare bună
  • Încetinește îmbătrânirea pielii
  • Reglează antiinflamatorii funcțiile articulațiilor și ligamentelor
  • li>
  • Îmbunătățește funcționarea sistemului nervos și activitatea creierului
  • Ajută la recuperarea mai rapidă după leziuni
  • Afectează favorabil sistemul cardiovascular

Fondatorii Olga și Dmitry Grekulov companiile plănuiau să lanseze o întreagă linie de vitamine simultan în toamnă, dar amenințarea coronavirusului și a carantinei globale i-au forțat să-și ajusteze planurile strategice.

- Un hype fără precedent pentru vitamine în primele zile de carantină a făcut ca depozitul nostru să se golească rapid. Înainte de aceasta, am lucrat cu producători americani și europeni de mulți ani, iar toate livrările au fost bine planificate. Dar cererea de vitamine și alți imunomodulatori a crescut în toate țările, astfel încât furnizorii au redus semnificativ volumele obișnuite care vin în Ucraina, - spune Dmytro Grekulov.

Și am decis să grăbim. cresterea productiei de vitamine proprii, desi lansarea unui produs complet nou cand totul este oprit, telefoanele nu raspund, agentiile guvernamentale, tipografiile nu functioneaza, nu exista specialisti in productie era riscanta si presupunea mai multe costuri decat lansarea planificata a o întreagă linie de vitamine. Dar am făcut-o, iar primele produse - Omega 3, zinc și vitamina C sunt deja vândute cu succes, confirmă Olga Grekulova.

Compania intenționează să lanseze peste 10 produse în acest sens. an, inclusiv colagen, biotina, vitamina D3. Avantajele noului TM sunt evidente: calitate excelentă a materiilor prime, forme convenabile de eliberare, doze conform protocoalelor SUA, dar prețul este mult mai mic decât produsele americane.

Negarea răspunderii

Acest blog nu este destinat să ofere diagnostic, tratament sau sfaturi medicale. Informațiile de pe acest blog sunt furnizate doar în scop informativ. Vă rugăm să consultați medicul dumneavoastră pentru orice diagnostic și tratament medical și legat de sănătate. Informațiile de pe acest blog nu trebuie considerate un substitut pentru consultarea unui medic. Afirmațiile făcute despre anumite produse în articolele de pe acest blog nu sunt aprobate pentru tratamentul, diagnosticarea sau prevenirea bolilor.

Ți-a plăcut această postare?
0
0
Comentarii la articole
Nicio recenzie
Adaugă recenzia ta

Feedback-ul va fi afișat după moderare.