Facebook Pixel

Sănătate și longevitate cu Life Extension

Sănătate și longevitate cu Life Extension

Biotus — Reședința oficială a vitaminelor se dezvoltă rapid, iar recent am devenit distribuitorul oficial al unui alt brand american .

Life Extension este specializată atât în vitamine, cât și în anti -creme de îmbătrânire. Compania și-a început activitatea în 1980, iar obiectivul inițial a fost dezvoltarea de produse anti-îmbătrânire. La începutul călătoriei sale, compania a reușit să atragă investitori (150 de milioane de dolari) care erau interesați să dezvolte medicamente în acest domeniu. Compania a dezvoltat, de asemenea, multe vitamine diferite.

Informații despre companie

Life Extension — este prima companie care folosește doze mici de aspirină în lupta împotriva infarctului. Și acum este practicat în medicină în toată lumea.

Oamenii de știință Life Extension au fost cei care au descoperit primii proprietăți benefice Coenzima Q10 pentru sănătatea inimii. De asemenea, au dezvăluit influența unui acid gras polinesaturat Omega-3 asupra funcției cardiace.

În 1990, compania a început să utilizeze eficient melatonina împotriva îmbătrânire. După cercetări îndelungate, au fost scrise mai multe cărți despre modul în care melatonina ne afectează corpul. Oamenii de știință ai acestei companii au descoperit și simptomele unei stări periculoase a organismului, medicamente pentru combaterea depresiei și un leac pentru hepatita C.

În anii următori , oamenii de știință de la Life Extension s-au concentrat pe cercetarea îmbătrânirii și au povestit lumii întregi cum  antioxidanții ajută în lupta împotriva aterosclerozei, iar apoi au început să dezvolte un leac pentru sindromul Alzheimer.

Conform ratingului american de autoritate Consumer Lab, marca Life Extension a câștigat 4 din 8 nominalizări la categoria „Satisfacția clienților în industria medicamentelor de specialitate”. Nicio marcă importantă de vitamine din SUA nu a primit atât de multe premii până acum.

Acum puteți găsi o marcă recunoscută la nivel mondial pe site-ul nostru web. Comanda vitamine de la Life Extension in magazinul online biotus.ua —  livrăm din SUA cu o garanție de calitate.

Conţinut
  • Informații despre companie
Negarea răspunderii

Acest blog nu este destinat să ofere diagnostic, tratament sau sfaturi medicale. Informațiile de pe acest blog sunt furnizate doar în scop informativ. Vă rugăm să consultați medicul dumneavoastră pentru orice diagnostic și tratament medical și legat de sănătate. Informațiile de pe acest blog nu trebuie considerate un substitut pentru consultarea unui medic. Afirmațiile făcute despre anumite produse în articolele de pe acest blog nu sunt aprobate pentru tratamentul, diagnosticarea sau prevenirea bolilor.

Ți-a plăcut această postare?
0
0
Comentarii la articole
Nicio recenzie
Adaugă recenzia ta

Feedback-ul va fi afișat după moderare.