Facebook Pixel

Fier pentru corpul uman / Fier în corpul uman

Fier pentru corpul uman / Fier în corpul uman

Ușor accesibil prin Gentle Iron.
Iron Solgar / Zalizo Solgar într-o formă organică ușor de dobândit.
Zalizo este unul dintre cele mai importante microelemente din corpul uman . Corpul unei persoane ar trebui să fie răzbunat cu 3 până la 5 g de salivă. Cea mai mare parte a salivei se găsește în celulele sanguine din depozitul de hemoglobină, care participă la transportul de oxigen, fese, bătăi ale inimii.
Anemia Zalizodeficitny este adesea cauzată de femei. , care este condiționat de menstruație. Deci, pentru doba cu menstruație, se folosesc 10 50 mg de salivă. Creșterea cererii în sală se observă și în perioada de sarcină și alăptare. Solgar ( Solgar Fier ușor disponibil) formă organică cucerită (bisglicinat de salivă). Forma Tsya este ușor de transportat și nu provoacă efecte secundare din partea shlunkovo – tract intestinal (constipație).
Recomandări pentru congestie: să trăiască la adulți, inclusiv la femei în perioada de sarcină și alăptare, 1 capsulă pe zi, la fiecare oră de administrare.

Negarea răspunderii

Acest blog nu este destinat să ofere diagnostic, tratament sau sfaturi medicale. Informațiile de pe acest blog sunt furnizate doar în scop informativ. Vă rugăm să consultați medicul dumneavoastră pentru orice diagnostic și tratament medical și legat de sănătate. Informațiile de pe acest blog nu trebuie considerate un substitut pentru consultarea unui medic. Afirmațiile făcute despre anumite produse în articolele de pe acest blog nu sunt aprobate pentru tratamentul, diagnosticarea sau prevenirea bolilor.

Ți-a plăcut această postare?
0
0
Comentarii la articole
Nicio recenzie
Adaugă recenzia ta

Feedback-ul va fi afișat după moderare.