Arzătoare de grăsimi: ce este și de ce este nevoie?

Arzătoare de grăsimi: ce este și de ce este nevoie?

În aceste zile ne confruntăm adesea cu problema excesului de grăsime, dar în același timp suntem destul de sceptici cu privire la arzătoare de grăsimi. Și toate acestea pentru că nu știm să le alegem pe cele potrivite. Ne oferim să ne dăm seama ce medicamente sunt recomandate și cum să alegeți exact ceea ce aveți nevoie.

Scăderea în greutate este un proces care este activat din cand in cand : dupa sarbatori, pentru sezonul de plaja, pentru o zi de nastere sau pentru a se potrivi in blugi vechi. Nu intrați în panică imediat dacă v-ați îngrășat puțin în plus. Există reguli simple, după care  ți va fi mai ușor să te lupți cu kilogramele în plus.

Regula întâi: nu te minți singur.

Excesul de greutate nu va apărea de nicăieri. Nu te păcăli pe tine sau pe instructorul tău de fitness: „Nu am mâncat așa ceva”; sau „Am doar un metabolism prost.” Oamenii de știință au demonstrat că doar 5% dintre oameni sunt supraponderali genetic.

Este mai bine să vă concentrați pe ce anume vă împiedică să deveniți slab. Motivul este cu siguranță acolo: dulce, gras, supraalimentare noaptea sau o problemă digestivă.

Regula a doua: o abordare individuală

Nu cumpăra imediat primul medicament pe care îl vezi într-o reclamă care țipă la tine de pe ecran: &ldquo ;Am slabit 10 kg in 2 saptamani. Și tu vei slăbi cu ajutorul unui super-medicament. Poate fi complet inutil pentru dvs. sau chiar vă poate dăuna corpului.

Consultați un gastroenterolog, nutriționist și alegeți exact ceea ce aveți nevoie. Blocante de calorii, mijloace pentru metabolism accelerat sau pentru reducerea apetitului.

Regula trei: determinați doza

Arzătoarele active de grăsimi se găsesc cel mai adesea în cofeină și în cantități variate. Bei 4 cesti de cafea in fiecare zi si inca te simti bine? Nutriționiștii spun că, în acest caz, aproape orice medicament ți se va potrivi. Dar dacă nu poți adormi după o zi cu lapte, atunci alege medicamente cu o compoziție mai moale.

 

Dacă ești fan al dulciurilor și al alimentelor cu amidon, atunci în acest caz cel mai bine este să alegi preparate cu crom și vitamine din grupa B. Aceste produse va ajuta la normalizarea metabolismului carbohidraților și va reduce dorința de a mânca ciocolată la cină.

Dacă nu vă puteți imagina dieta fără alimente grase și prăjite, atunci Blocante de calorii pe bază de chitosan. Această substanță leagă excesul de grăsime și o elimină din organism.

Din excesul de mâncare pe timp de noapte, merită să luați o porție suplimentară de proteine, care va preveni “mancatorul de noapte”.

 

Întreaga linie de arzătoare de grăsimi este concepută astfel încât să puteți alege pentru dvs. mai multe complementare produse care vi se vor potrivi și care nu vă vor dăuna sănătății.

 

Slăbiți corect și în siguranță cu reședința vitaminelor Biotus!

 

Conţinut
  • Regula întâi: nu te minți singur.
  • Regula a doua: o abordare individuală
  • Regula trei: determinați doza
Negarea răspunderii

Acest blog nu este destinat să ofere diagnostic, tratament sau sfaturi medicale. Informațiile de pe acest blog sunt furnizate doar în scop informativ. Vă rugăm să consultați medicul dumneavoastră pentru orice diagnostic și tratament medical și legat de sănătate. Informațiile de pe acest blog nu trebuie considerate un substitut pentru consultarea unui medic. Afirmațiile făcute despre anumite produse în articolele de pe acest blog nu sunt aprobate pentru tratamentul, diagnosticarea sau prevenirea bolilor.

Ți-a plăcut această postare?
0
0
Comentarii la articole
Nicio recenzie
Adaugă recenzia ta

Feedback-ul va fi afișat după moderare.