Facebook Pixel

5-htp - protecția sistemului nervos de stres

5-htp - protecția sistemului nervos de stres

5-htp este adesea denumit pastile de fericire, iar acest lucru nu este surprinzător. Un remediu excelent pentru stres, care înlătură iritabilitatea și anxietatea, îmbunătățește starea de spirit și apetitul, îmbunătățește somnul.

Dacă în situații stresante începi să mănânci mult și nu ești sub control (și asta se întâmplă multor oameni), ar trebui să acorde atenție acestui supliment minune.

5-htp – este, de asemenea, un somnifer eficient si sigur care nu te adorm, ci pur si simplu relaxeaza si permite organismului sa se odihneasca pe deplin. Un remediu excelent pentru sindromul PMS, depresia sezonieră, stres, iritabilitate și agresivitate. Medicamentul pentru sindromul de oboseală cronică este și el eficient.

Puteți lua 5-htp atât în cursuri, cât și numai în situații critice, stresante. Asigurați-vă că vă consultați medicul cu privire la toleranța personală a componentelor. Puteți cumpăra preparate de calitate 5-htp din întreaga lume cei mai buni producatori din magazinul online Biotus. Oferim medicamente originale cu livrare la cele mai bune prețuri.

Negarea răspunderii

Acest blog nu este destinat să ofere diagnostic, tratament sau sfaturi medicale. Informațiile de pe acest blog sunt furnizate doar în scop informativ. Vă rugăm să consultați medicul dumneavoastră pentru orice diagnostic și tratament medical și legat de sănătate. Informațiile de pe acest blog nu trebuie considerate un substitut pentru consultarea unui medic. Afirmațiile făcute despre anumite produse în articolele de pe acest blog nu sunt aprobate pentru tratamentul, diagnosticarea sau prevenirea bolilor.

Ți-a plăcut această postare?
0
0
Comentarii la articole
Nicio recenzie
Adaugă recenzia ta

Feedback-ul va fi afișat după moderare.