Facebook Pixel

moduri de a crește unghiile

moduri de a crește unghiile

Fiecare femeie se gândește la frumusețea unghiilor sale. De acum, mai mult ca oricând, naturalețea este la modă – crește-ți unghiile lungi – sarcina numărul unu. Există mai multe modalități de a-ți reda unghiile la frumusețea și lungimea lor anterioară. Să încercăm să ne dăm seama care dintre ele va fi cel mai eficient.

Pentru a face acest lucru, mai întâi trebuie să afli ce lipsește corpului tău.

Există multe motive pentru unghiile fragile - sărace sau alimentația neregulată, lipsa de vitamine din organism și stresul mecanic constant la care sunt supuse unghiile noastre în fiecare zi. Alimentația corectă va ajuta la corectarea situației. Desigur, alimentația adecvată este pe primul loc. Nutriția noastră se reflectă întotdeauna în starea pielii și a unghiilor noastre. După aspectul lor, puteți determina întotdeauna ce vitamine îi lipsesc organismului nostru. Mananca mai multe legume, fructe, nuci, inlocuieste mancarurile prajite cu fierte (sau aburite), foloseste ulei de masline pentru gatit.

Un fel. Bea multă apă. Un organism care primește o normă zilnică de apă (1,5-2 litri) arată mai sănătos, tenul se îmbunătățește vizibil, deoarece. pielea este hrănită și hidratată în mod constant.

2 moduri. Utilizarea uleiurilor este, de asemenea, considerată o modalitate eficientă de a îmbunătăți starea unghiilor tale. Baia cu uleiuri sau frecarea cu uleiuri în cuticulă este una dintre cele mai eficiente moduri de a întări placa unghiei. Uleiul de caise sau uleiul de măsline, migdale, ricin sunt perfecte pentru aceasta.

3 căi. Vitamine. Desigur, nu te poți descurca fără ele. La urma urmei, corpul nostru nu poate obține întotdeauna toate vitaminele și mineralele necesare din alimente. Prin urmare, merită să adăugați suplimente la dieta dumneavoastră. Ce vitamine vor fi cele mai eficiente pentru creșterea și întărirea unghiilor? În primul rând, toate vitaminele sau complexele de vitamine care conțin vitamina B. De exemplu, Biotina – unul dintre elementele cheie în menținerea sănătății unghiilor. Biotina de la producătorul Solgar – un remediu eficient care poate opri caderea parului. Desigur, o biotină este dificil de făcut. Experții recomandă utilizarea vitaminelor în complexe – atunci eficienta lor creste de multe ori. Unul dintre astfel de complexe este ținta „Piele, unghii, păr” de Now Foods – cel mai popular produs astăzi, care conține toate vitaminele B necesare pentru a preveni unghiile casante și creșterea normală a acestora – vitaminele A, E, C, zinc, cupru, L-prolină, L-lizină etc.

4 căi. Altă, s-ar putea spune în mod popular, sunt băile de mâini. Pentru prevenirea unghiilor casante, băile cu ulei de măsline și lămâie pentru unghii sunt considerate un remediu foarte popular. Pentru a face acest lucru, pune vârfurile degetelor în ulei încălzit la o temperatură confortabilă timp de 10-15 minute. O astfel de procedură simplă va întări placa unghiei și va ajuta unghiile să rămână puternice mai mult timp.

5 moduri. Recent, terapia cu parafină și-a recăpătat popularitatea. Terapia cu parafină – unul dintre cele mai eficiente remedii  în perioada de  iarnă. Parafina, care vă învăluie mâinile, saturează pielea cu substanțe utile, întărește unghiile. Dacă efectuați procedura în mod regulat, aceasta are un efect cumulativ și de durată, care se observă de la prima dată. Această procedură poate fi efectuată atât acasă, cât și în camere specializate cu maestrul. A doua opțiune vă va ajuta să vă relaxați mai mult și să aveți încredere în profesioniști.

6 moduri. Desigur, nu uitați de manichiura obișnuită. Manichiura este o parte integrantă a procedurii de autoîngrijire pentru fiecare fată. La urma urmei, o manichiură pentru o femeie nu este doar o procedură cosmetică, ci și un timp pentru a te relaxa și a lua o pauză de la griji, a discuta despre fleacuri. Principal – gaseste-ti" stăpânește și respectă frecvența vizitelor sale – cel puțin o dată la 2-3 săptămâni. Și atunci rutina se va transforma într-o distracție plăcută.

7 mod. Ei bine, până la urmă, nu neglija îngrijirea elementară a mâinilor – folosiți cremă de mâini mai des, purtați mănuși, încercați să limitați contactul cu substanțele chimice. înseamnă că nu vă folosiți unghiile pe post de șurubelniță sau de pantofi.  Și apoi veți vedea rezultatul – sănătate, unghii puternice!

 

 

 

 

Negarea răspunderii

Acest blog nu este destinat să ofere diagnostic, tratament sau sfaturi medicale. Informațiile de pe acest blog sunt furnizate doar în scop informativ. Vă rugăm să consultați medicul dumneavoastră pentru orice diagnostic și tratament medical și legat de sănătate. Informațiile de pe acest blog nu trebuie considerate un substitut pentru consultarea unui medic. Afirmațiile făcute despre anumite produse în articolele de pe acest blog nu sunt aprobate pentru tratamentul, diagnosticarea sau prevenirea bolilor.

Ți-a plăcut această postare?
0
0
Comentarii la articole
Nicio recenzie
Adaugă recenzia ta

Feedback-ul va fi afișat după moderare.