Facebook Pixel

Acidul alfa-lipoic

Acidul alfa-lipoic

ALC  blochează acțiunea radicalilor liberi, & nbsp; adică este un antioxidant. Aceasta  capacitatea ei și  folosit pentru a trata & nbsp; tot felul de  complicat  boli.

Proprietățile chimice ale acestui antioxidant îi permit să fie absorbit de celulele nervoase, de celulele creierului și de ficat.

ALA, ajută la formarea zaharurilor în energie, îmbunătățind metabolismul.

Poate preveni dezvoltarea cataractei, încetini procesul de îmbătrânire, vă poate proteja ficatul de efectele nocive ale alcoolului, reduce depozitele de grăsime.

Previne acumularea zahărului în sânge. Excesul de zahăr poate provoca diabet și leziuni ale pielii.

De ce  deteriorarea pielii? Dar pentru că zahărul se atașează de colagen, în urma căruia colagenul își pierde elasticitatea și fermitatea, astfel pielea devine uscată și încrețită.

ALC poate nu numai să oprească acest proces, ci și să-l inverseze.

Acest  acid va păstra tinerețea pielii, motiv pentru care este utilizat atât de activ în cosmetologie.

 Poate fi folosit pentru a îndepărta ridurile, transformând astfel o bunica într-o fată. Îndepărtați inestetic  cicatrici și cicatrici. Acidul alfa-lipoic este utilizat pentru tratarea bolilor de piele .

Acidul lipoic  are proprietăți antiinflamatorii.

Protejarea ficatului și a întregului nostru organism de tot felul de substanțe toxice este o altă funcție a acestui acid.

 

 

Negarea răspunderii

Acest blog nu este destinat să ofere diagnostic, tratament sau sfaturi medicale. Informațiile de pe acest blog sunt furnizate doar în scop informativ. Vă rugăm să consultați medicul dumneavoastră pentru orice diagnostic și tratament medical și legat de sănătate. Informațiile de pe acest blog nu trebuie considerate un substitut pentru consultarea unui medic. Afirmațiile făcute despre anumite produse în articolele de pe acest blog nu sunt aprobate pentru tratamentul, diagnosticarea sau prevenirea bolilor.

Ți-a plăcut această postare?
0
0
Comentarii la articole
Nicio recenzie
Adaugă recenzia ta

Feedback-ul va fi afișat după moderare.