Facebook Pixel

Afine pentru ochi. Îmbunătățim vederea.

Afine pentru ochi. Îmbunătățim vederea.

Este frumos când medicamentul nu este doar foarte eficient, ci și gustos. Beneficiile afinelor pentru vedere se vorbește acum literalmente peste tot. Pentru ca afinele să ajute la îmbunătățirea vederii, din păcate, nu este suficient să mănânci un pahar (sau chiar o găleată) de câteva ori pe sezon. Există o doză strict recomandată – 50 mg pe zi timp de 4-7 săptămâni. Nu trebuie să depășiți această doză, iar o utilizare atât de lungă se datorează efectului cumulativ al boabei miraculoase.

Așadar, cât și ce fel de afine ar trebui să mănânci sau să bei pe zi pentru a îmbunătăți vederea dvs. în 4-7 săptămâni?

Bouze proaspete: 3 linguri pe zi

Uscate: înmuiați 1 lingură de fructe de pădure uscate peste noapte într-un pahar cu apă fierbinte și mâncați dimineața pe stomacul gol.

Suc (cel puțin 30 % concentrat): 0,5 – 1 pahar pe zi.

Sezonul fructelor de pădure proaspete este destul de scurt, dacă opțiunea cu afine uscate sau suc nu ți se potrivește din anumite motive, atunci alegerea ta – vitamine.

Oamenii de știință moderni au folosit de mult timp afine în vitamine și diverse preparate , care pot fi cumpărate în orice perioadă a anului și luate conform recomandării unui medic. Convenabil și accesibil tuturor!

Negarea răspunderii

Acest blog nu este destinat să ofere diagnostic, tratament sau sfaturi medicale. Informațiile de pe acest blog sunt furnizate doar în scop informativ. Vă rugăm să consultați medicul dumneavoastră pentru orice diagnostic și tratament medical și legat de sănătate. Informațiile de pe acest blog nu trebuie considerate un substitut pentru consultarea unui medic. Afirmațiile făcute despre anumite produse în articolele de pe acest blog nu sunt aprobate pentru tratamentul, diagnosticarea sau prevenirea bolilor.

Ți-a plăcut această postare?
0
0
Comentarii la articole
Nicio recenzie
Adaugă recenzia ta

Feedback-ul va fi afișat după moderare.