Facebook Pixel

Uleiul de pește și utilizarea lui în cosmetologie

Uleiul de pește și utilizarea lui în cosmetologie

Asociem uleiul de pește lichid în principal cu reticența copiilor de a-l bea. Gustul și mirosul urât îi împiedică pe mulți adulți să audă cu calm numele acestui medicament cel mai util. Toată lumea știe despre beneficiile acestui produs. Se bea femeile insarcinate, copiii mici si adultii pentru intarirea organismului sub diverse aspecte. Astăzi am dori să vorbim despre o aplicație mai puțin cunoscută a acestui produs unic și incredibil de util – cosmetologie.

Uleiul de pește lichid este folosit în măști cosmetice. Nu știam? Apoi astăzi vă vom spune cum să faceți unul dintre acestea.

Așadar, o mască pentru a îmbunătăți tenul și a netezi ridurile fine.

Ingrediente: 1 linguriță de ulei de pește, 1 linguriță de miere, 1 lingura de apa. Mod de preparare: amestecați totul bine și aplicați amestecul uniform pe față. Clătiți după 10 minute cu apă caldă. Se recomandă spălarea cu apă rece după curățarea completă a pielii. Faceți această mască timp de o săptămână și veți observa cu siguranță îmbunătățiri clare.

Nu este necesar să beți capsule sau poțiuni cu ulei de pește, acest medicament minune poate funcționa grozav atunci când este aplicat extern.

Negarea răspunderii

Acest blog nu este destinat să ofere diagnostic, tratament sau sfaturi medicale. Informațiile de pe acest blog sunt furnizate doar în scop informativ. Vă rugăm să consultați medicul dumneavoastră pentru orice diagnostic și tratament medical și legat de sănătate. Informațiile de pe acest blog nu trebuie considerate un substitut pentru consultarea unui medic. Afirmațiile făcute despre anumite produse în articolele de pe acest blog nu sunt aprobate pentru tratamentul, diagnosticarea sau prevenirea bolilor.

Ți-a plăcut această postare?
0
0
Comentarii la articole
Nicio recenzie
Adaugă recenzia ta

Feedback-ul va fi afișat după moderare.