Facebook Pixel

Ce să faci dacă ai bulimie

Opinia publică are adesea un impact mai mare asupra vieții unei persoane decât și-ar dori. Coperți lucioase, promovarea “standardelor” frumusețea și mesajele care vin din mass-media provoacă o serie de abateri psihologice. Deci bulimia a primit statutul de principală boală mintală a secolului XXI, cauza căreia a fost o tulburare de alimentație.

 

Spre deosebire de anorexie, bulimica poate menține o stare normală. greutate datorita caloriilor primite in timpul supraalimentarii. Mesele instabile, trecerea de la extrem la extrem, lipsa unor elemente și excesul altora duc organismul la o cădere completă. Bulimia provoacă probleme grave de sănătate: anemie, tensiune arterială scăzută, boli ale tractului gastro-intestinal, insuficiență renală, ruptură de esofag (cu vărsături), ciclu menstrual neregulat.

 

Pentru a face față problemei și a readuce funcționarea organismului și metabolismul la normal, ar trebui să luați complexul necesar de vitamine și elemente – bioaditivi.

 

Bulimia: cum se începe tratamentul

 

Tratarea unei tulburări de alimentație durează mult timp , timp în care organismul își revine treptat, iar toate procesele revin la normal. Pentru a ajuta la combaterea bulimiei cât mai eficient posibil, trebuie să utilizați două suplimente principale:

 

  • multivitamine span>. Pentru a scăpa de crizele de foame și pentru a controla cantitatea de alimente consumate, organismul trebuie să primească un aport zilnic de vitamine. Complexul ajută la umplerea deficienței de nutrienți și la a face față tulburării cât mai repede posibil;

  • chelat de zinc. Participă activ la metabolismul proteinelor. Reduce apetitul și ajută o persoană să crească percepția gustului.

 

Medicamentele care normalizează flora intestinală au un efect pozitiv asupra refacerii organismului: Complex B, chelat de calciu și magneziu. Puteți aborda tratamentul și local: complex osteo – pentru a susține activitatea cardiacă, complex de aminoacizi – completează deficitul de proteine, Esther S span> – lucrează la buna funcționare a glandelor endocrine.

 

6 suplimente sănătoase pentru sănătatea gastrointestinală

 

Problemele legate de aportul alimentar și de funcționarea organismului obligă o persoană să primească o doză zilnică de vitamine, minerale și alte elemente utile. În cazul bulimiei, această problemă este deosebit de acută, dar chiar și în absența unui diagnostic, este necesar să vă monitorizați starea de spirit. Acordați atenție celor 6 suplimente naturale care vă vor ajuta să mențineți organismul în formă și să asigure buna funcționare a tuturor proceselor:

  • Coenzima Q10 (ubichinonă). Această substanță este prezentă în fiecare celulă umană. Joacă rolul de antioxidant și imunomodulator. Deficiența acestuia încetinește toate procesele corpului. Prin urmare, în bulimie, substanța este deosebit de importantă;

  • Chelat de fier. Normalizează apetitul și servește ca catalizator pentru majoritatea proceselor chimice;

  • Iod. Deficitul de iod afectează funcționarea glandei tiroide, ceea ce provoacă o insuficiență la nivel hormonal. Prin urmare, este necesar să ne asigurăm că acest oligoelement este întotdeauna normal;

  • Papain. Ajută organismul să absoarbă mai bine vitaminele liposolubile și normalizează funcționarea pancreasului;

  • Bromelain. Este necesar pentru o absorbție mai eficientă a nutrienților și distrugerea radicalilor liberi din tractul gastrointestinal. În mediul natural, se găsește în miezul necomestibil al ananasului, de unde este extras la scară industrială;

  • Vitamina E. Joacă rolul unui antioxidant, participă la majoritatea proceselor de metabolism celular.

 

Pentru o luptă cuprinzătoare împotriva bulimiei, este necesară combinarea medicamentelor pentru restabilirea tractului gastrointestinal cu o consultare cu un psihoterapeut sau psihiatru.

 

Conţinut
  • Bulimia: cum se începe tratamentul
  • 6 suplimente sănătoase pentru sănătatea gastrointestinală
Negarea răspunderii

Acest blog nu este destinat să ofere diagnostic, tratament sau sfaturi medicale. Informațiile de pe acest blog sunt furnizate doar în scop informativ. Vă rugăm să consultați medicul dumneavoastră pentru orice diagnostic și tratament medical și legat de sănătate. Informațiile de pe acest blog nu trebuie considerate un substitut pentru consultarea unui medic. Afirmațiile făcute despre anumite produse în articolele de pe acest blog nu sunt aprobate pentru tratamentul, diagnosticarea sau prevenirea bolilor.

Ți-a plăcut această postare?
0
0
Comentarii la articole
Nicio recenzie
Adaugă recenzia ta

Feedback-ul va fi afișat după moderare.