Unde să găsești resveratrol?

Unde să găsești resveratrol?

Resveratrol – este o apărare naturală împotriva infecțiilor fungice și a paraziților, precum și împotriva bolilor oncologice și cardiovasculare (astazi există un număr mare de dovezi în acest sens). Interesul pentru această substanță crește în fiecare an, deoarece din ce în ce mai multe studii îi confirmă eficacitatea în lupta împotriva multor boli.

Alimente care conțin resveratol: vin roșu (preponderent vin Cabernet), vin alb (în cantități mici). ), alune, boabe de cacao, prune, roșii, ardei, nuci, afine. Din păcate, nu se va putea obține cantitatea de substanță necesară pentru efectul terapeutic. Dacă locuiți într-o zonă cu niveluri radioactive crescute sau dacă aveți o predispoziție la boli cardiovasculare, ar trebui să începeți să luați medicamente speciale. Consultanții noștri vă vor ajuta să alegeți cel mai potrivit complex.

În catalogul Biotus veți găsi preparate cu resveratrol de la producători de top . Vă vom ajuta să găsiți ce este mai bun, astfel încât să puteți rămâne sănătos, frumos și tânăr cât mai mult timp posibil!

Negarea răspunderii

Acest blog nu este destinat să ofere diagnostic, tratament sau sfaturi medicale. Informațiile de pe acest blog sunt furnizate doar în scop informativ. Vă rugăm să consultați medicul dumneavoastră pentru orice diagnostic și tratament medical și legat de sănătate. Informațiile de pe acest blog nu trebuie considerate un substitut pentru consultarea unui medic. Afirmațiile făcute despre anumite produse în articolele de pe acest blog nu sunt aprobate pentru tratamentul, diagnosticarea sau prevenirea bolilor.

Ți-a plăcut această postare?
0
0
Comentarii la articole
Nicio recenzie
Adaugă recenzia ta

Feedback-ul va fi afișat după moderare.