Facebook Pixel

Glucozamină și condroitina: articulații sănătoase și flexibile

 Glucozamină și condroitina: articulații sănătoase și flexibile

articulațiile sănătoase sunt cheia activității, bunăstării și longevității. Dar odată cu vârsta, se uzează, devin subțiri și fragile, deoarece producția de colagen, glucozamină și condroitină de către organism este redusă. 

S-a dovedit științific că aportul suplimentar al acestora favorizează funcționarea articulațiilor. chiar și în prezența patologiilor. Cum contribuie suplimentele naturale, nutriția și exercițiile fizice la restabilirea sănătății articulațiilor și a tinereții?   

Suport eficient pentru articulații  

Inflamație sezonieră, durere, scărcări caracteristice în articulațiile apare nu numai la vârstnici, ci și la oameni la o vârstă destul de fragedă. Medicii atribuie acest lucru unui stil de viață sedentar, unei alimentații dezechilibrate și unei deficiențe de microelemente din organism. condroitina și glucozamina sunt responsabile pentru sănătatea și mobilitatea articulațiilor noastre. Aceste substanțe refac în mod natural țesutul cartilajului din organism. Dar după 35 de ani, producția lor scade treptat, ceea ce duce la epuizarea și distrugerea cartilajului și a țesutului articular. 

Senzațiile neplăcute de rigiditate și durere sunt direct legate de lipsa de glucozamină din organism. Substanța este un material de construcție pentru cartilaj, tendoane și ligamente și afectează metabolismul fosfor-calciu. S-a dovedit clinic că aportul suplimentar de glucozamină și condroitină sub formă de supliment alimentar elimină durerea și menține articulațiile sănătoase:

 • restaurează țesutul cartilajului;
 • >
 • elimină procesele inflamatorii: 
 • crește elasticitatea articulațiilor;
 • ameliorează eficient durerea; 
 • oprește procesul de distrugere a cartilajului.
 • p>Dovezile clinice moderne demonstrează, de asemenea, că aceste substanțe sunt benefice pentru întregul nostru organism.

  Supliment alimentar Glucozamină & Condroitina, Now Foodseste o sursa de calitate de glucozamina si condroitina, care se obtine din crustacee - crab, creveti, homar si raci. Suplimentul natural elimină eficient procesele inflamatorii; promovează vindecarea pielii și a rănilor; ameliorează durerile de mușchi, articulații și spate; menține elasticitatea pielii.  

  Colagenul: secretele popularității

  Colagenul este unul dintre cele mai populare suplimente alimentare, iubit nu numai de bloggerii și nutriționiștii de frumusețe, ci și de medici . Publicația științifică populară Nutrition Reviews a publicat date care demonstrează că aportul suplimentar de proteine de colagen afectează refacerea mușchilor scheletici și a țesutului conjunctiv.   

  Deoarece proteina de colagen stă la baza țesutului conjunctiv al corpului, îi asigură rezistența și elasticitatea. Substanța se găsește în tendoane, oase, cartilaje, piele și formează, de asemenea, pereții vaselor de sânge. Colagenul este implicat în formarea țesutului cartilajului, scheletului, ligamentelor, dinților. 

  Suplimentul alimentar de colagen Colagen Biotus are o serie de proprietăți utile: 

  • este un condroprotector, protejează articulațiile de deteriorare;
  • stimulează regenerarea și creșterea celulelor noi, le întărește membranele;
  • restaurează elasticitatea și fermitatea piele;
  • are efect antioxidant , protejând organismul de influența negativă a mediului.

  Ce produse conțin condroprotectori? 

  Sănătatea sistemului musculo-scheletic depinde de dietă, precum și de nivelul de activitate fizică. Pentru a menține buna funcționare a articulațiilor, este important să le hrănim cu substanțe utile. 

  Alimente bogate în glucozamină și colagen:

  • carne de vită, vițel, pasăre. ; pește roșu, orice pește de mare; fructe de mare; marshmallow, jeleu, marmeladă, pectină; nuci; broccoli.

  Este de remarcat faptul că glucozamina și colagenul sunt ușor distruse atunci când alimentele sunt gătite, așa că medicii recomandă să luați suplimente nutritive suplimentare. 

  Dietă bogată în condroprotectori , Luarea suplimentelor alimentare în combinație cu exerciții terapeutice dă rezultate uimitoare în tratamentul complex și prevenirea bolilor articulare.

 • Conţinut
  • Sprijin eficient pentru articulații Colagen: secretele popularității Ce produse conțin condroprotectori? Sprijin eficient pentru pielea uscată Colagen: secretele popularității Ce produse au condroprotectori?
  Negarea răspunderii

  Acest blog nu este destinat să ofere diagnostic, tratament sau sfaturi medicale. Informațiile de pe acest blog sunt furnizate doar în scop informativ. Vă rugăm să consultați medicul dumneavoastră pentru orice diagnostic și tratament medical și legat de sănătate. Informațiile de pe acest blog nu trebuie considerate un substitut pentru consultarea unui medic. Afirmațiile făcute despre anumite produse în articolele de pe acest blog nu sunt aprobate pentru tratamentul, diagnosticarea sau prevenirea bolilor.

  Ți-a plăcut această postare?
  0
  0