Facebook Pixel

Capsule pentru copii "Goldfish Solgar"

Capsule pentru copii "Goldfish Solgar"

«Zoloti  pește Solgar» - dzherelo acizi grași polinesaturați din familia omega 3 (docosahexaenoic important), care este cea mai importantă componentă a alimentației sănătoase.

Acid docosahexaenoic (DGK) – cap acid gras în depozitul de fosfolipide din creier, yakі є budіvelnymi blocuri de membrane de clitină. Creierul capului este format în proporție de aproximativ 60% din grăsime, din care 25% din DHA. Cu o cantitate suficientă de acizi grași omega 3 (DHA), celulele din creier funcționează cel mai eficient.  S-a confirmat că un aport insuficient de acid docosahexaenoic poate duce la hiperactivitate, o scădere a concentrației sanguine. Dimensiune optimă  acizi grași în creier dopomagaє & nbsp; salvați calmul, reduceți anxietatea, nevgamovist, somnul emoțional și drama la copii. De asemenea, aportul suplimentar de DHA ajută la creșterea vivacității roz, concentrarea respectului, îmbunătățirea memoriei, printre altele, a memoriei cuvintelor. «Zoloti Rybki Solgar» - capsule de mestecat sub forme de peste. DHA stabil foarte purificat a fost extras din ton prin extracție la rece. «Goldfish Solgar» Poate primi bucurie, nu răzbuna tsukra, & nbsp; sare, amidon, drojdie, gluten, componente ale laptelui sau orice aditivi sintetici. Prismak de lemn dulce este sigur pentru rahunok, adăugând xilit care este sigur pentru dinții de smalț. «Goldfish Solgar» nu privați gura de ribi la gură.

Recomandări pentru congestie:se luați 2 capsule pe zi pentru copiii de la 4 ani.

Negarea răspunderii

Acest blog nu este destinat să ofere diagnostic, tratament sau sfaturi medicale. Informațiile de pe acest blog sunt furnizate doar în scop informativ. Vă rugăm să consultați medicul dumneavoastră pentru orice diagnostic și tratament medical și legat de sănătate. Informațiile de pe acest blog nu trebuie considerate un substitut pentru consultarea unui medic. Afirmațiile făcute despre anumite produse în articolele de pe acest blog nu sunt aprobate pentru tratamentul, diagnosticarea sau prevenirea bolilor.

Ți-a plăcut această postare?
0
0
Comentarii la articole
Nicio recenzie
Adaugă recenzia ta

Feedback-ul va fi afișat după moderare.