Sucul de Goji: beneficii și reguli de admitere

Sucul de Goji: beneficii și reguli de admitere

Boabele de Goji sunt bogate în multe substanțe utile pentru corpul uman. Doar 50 ml de suc pe zi pot oferi organismului un set complet de vitamine esențiale, antioxidanți și oligoelemente. Puteți să vă creșteți imunitatea, să întineriți celulele și să încetiniți procesul de îmbătrânire. Sucul de Goji este foarte popular în rândul pierderii în greutate și acest lucru nu este surprinzător, este într-adevăr un aliat puternic în lupta pentru silueta zveltă.

Este important să bei suc corect și anume: datorită efectului său tonic, se recomandă folosirea lui dimineața. În niciun caz nu trebuie să depășiți o doză de 50 ml pe zi.

Acest produs poate fi periculos pentru persoanele care suferă de alergii și pentru persoanele care iau în prezent sau în mod permanent orice medicamente. O contraindicație pentru consumul de suc poate fi febra mare, otrăvirea.

Efectul consumului de alcool și fumatului reduce foarte mult efectul sucului.

Dacă aveți boli cronice, asigurați-vă că vă consultați medicul dumneavoastră înainte de a lua acest produs.

Negarea răspunderii

Acest blog nu este destinat să ofere diagnostic, tratament sau sfaturi medicale. Informațiile de pe acest blog sunt furnizate doar în scop informativ. Vă rugăm să consultați medicul dumneavoastră pentru orice diagnostic și tratament medical și legat de sănătate. Informațiile de pe acest blog nu trebuie considerate un substitut pentru consultarea unui medic. Afirmațiile făcute despre anumite produse în articolele de pe acest blog nu sunt aprobate pentru tratamentul, diagnosticarea sau prevenirea bolilor.

Ți-a plăcut această postare?
0
0
Comentarii la articole
Nicio recenzie
Adaugă recenzia ta

Feedback-ul va fi afișat după moderare.