Facebook Pixel

De ce este mai bine să cumpărați vitaminele Solgar de la noi?

De ce este mai bine să cumpărați vitaminele Solgar de la noi?

În calitate de client, s-ar putea să vă întrebați de ce cumpărați din acest magazin Vitamine Solgar?  La urma urmei, se vând și în farmacii,  și acolo sunt cu siguranță originale.

Un număr de 40-60 de articole din produsele companiei sunt prezentate în farmacii, în timp ce noi oferim o gamă de 400 de articole. Prețuri  a noastră este, de asemenea, mult mai mică.  De ce? Pentru că vitaminele noastre provin direct dintr-un depozit din SUA, unde sunt produse, fără intermediari și, în consecință, adaosuri suplimentare.

Vitaminele Solgar sunt renumite pentru calitatea lor, deoarece au fost pe piață pentru suplimente alimentare din 1947. Compania își prețuiește numele și oferă astfel cel mai bun produs.

Produsele Solgar sunt potrivite pentru persoanele cu boli și afecțiuni specifice. Într-o serie de produse, puteți găsi vitamine în forme care sunt potrivite pentru dvs. și vă vor fi de folos. Când cumpărați produsele companiei, puteți fi sigur că toate normele și standardele de producție sunt respectate întocmai, deoarece compania are un „Standard de aur”; calitate și își fabrică produsele pe echipamente de ultimă generație, iar formulele sunt dezvoltate în cele mai moderne laboratoare.

Consultatorii noștri vor fi bucuroși să selecteze pentru dumneavoastră complexe individuale, ținând cont doar de nevoile dumneavoastră.

Solgar B Vitamins

 În magazin puteți alege dintr-un număr mare de vitamine B: vitamina B6 (clorhidrat de piridoxină, piridoxal - 5 - fosfat, vitamina B6 cu magneziu), vitamina B12 (cabolamină și metilcabolamină sub formă de tablete și lichid), vitamina B1 (tiamină), vitamina B2 (riboflavină), vitamina B3 (niacină), biotină ( vitamina B7) în diverse volume, precum și complexe de vitamine B (complexul B „50”, complexul B „100”, precum și complexe de vitamine B și C - formula straess).

Vitamina E Solgar

De asemenea, în magazinul Biotus puteți alege vitamina E în diferite forme de eliberare și cu diferite volume de substanță. Vitamina E naturală este obținută în principal din soia, dar din moment ce unii oameni sunt alergici la soia,  Solgar  a creat vitamina E din floarea soarelui (este în formă lichidă, astfel încât să poată fi consumată cu ușurință de către copii și persoanele în vârstă care pot fi capsule). greu de înghițit). Vitamina din acest grup este prezentă în diferite volume (acestea sunt 100 UI, 200 UI, 400 UI și 1000 UI) pentru a satisface nevoile unei mari varietăți de consumatori. Cea mai bună vitamina E trebuie să constea neapărat dintr-un amestec de tocoferoli (alfa, beta, gamma), produsul nostru este tocmai asta. Există, de asemenea, o gamă de vitamina E cu seleniu, deoarece seleniul ajută la absorbția acestui nutraceutic. Și, în sfârșit, puteți achiziționa și vitamina E uscată în cantitate de 200 UI și 400 UI.

 Solgar Vitamina C

Cea mai populară și mai bine vândută vitamină din lume este, desigur, vitamina C. De asemenea, este reprezentată într-o gamă largă în linia de produse Solgar. Alegerea este destul de mare: o vitamină ester, sau așa-numitul  Ester C - o nouă formă brevetată de vitamina C non-acide, care nu irită mucoasa gastrică și este potrivită celor mai sensibile persoane.  Esterul C este disponibil în capsule și tablete în volum de 500 mcg și 1000 mcg. Pentru cei care preferă formele tradiționale, există l - acid ascorbic în tablete și capsule.

Solgar B Vitamins

Negarea răspunderii

Acest blog nu este destinat să ofere diagnostic, tratament sau sfaturi medicale. Informațiile de pe acest blog sunt furnizate doar în scop informativ. Vă rugăm să consultați medicul dumneavoastră pentru orice diagnostic și tratament medical și legat de sănătate. Informațiile de pe acest blog nu trebuie considerate un substitut pentru consultarea unui medic. Afirmațiile făcute despre anumite produse în articolele de pe acest blog nu sunt aprobate pentru tratamentul, diagnosticarea sau prevenirea bolilor.

Ți-a plăcut această postare?
0
0
Comentarii la articole
Nicio recenzie
Adaugă recenzia ta

Feedback-ul va fi afișat după moderare.