Facebook Pixel

Vitamine pentru întărirea vaselor de sânge

Vitamine pentru întărirea vaselor de sânge

În ritmul de viață de astăzi, cu stres constant, malnutriție, eficiența sistemului nostru cardiovascular scade, înfundandu-l și slăbindu-l. Cu cât te gândești mai devreme la starea sistemului circulator, cu atât este mai probabil să ai un corp sănătos.

Întărirea vaselor de sânge cu vitamine le va curăța de colesterol și, prin urmare, activează circulația sângelui prin sistemul circulator al corpului.

Datorită vitaminelor, puteți menține elasticitatea și netezimea pereților interiori ai vaselor de sânge:

  • vitaminele C și P ajută la prevenirea fragilității și permeabilității pereților vaselor. Aceste vitamine hrănesc vasele picioarelor, ameliorează tensiunea și durerea;

  • cu ajutorul vitaminei B puteți întări vasele, menținându-le astfel în formă bună la nivelul dorit. De asemenea, această vitamină previne slăbiciunea mușchilor și reduce umflarea picioarelor. Ca parte a preparatelor, această vitamină va ajuta la normalizarea circulației venoase;

  • lipsa vitaminei B5 în corpul duce la spasme frecvente la nivelul mușchilor, precum și dureri la nivelul membrelor;

  • acidul ascorbic îmbunătățește imunitatea și menține nivelul corect de fier în sânge.

Pe lângă vitamine, vasele de sânge au nevoie de oligoelemente precum calciu, zinc, potasiu, magneziu, sodiu și cupru.

Circulația cerebrală afectată poate duce la consecințe adverse (accident vascular cerebral, probleme de vedere, pierderi de memorie etc.). Prin urmare, este, de asemenea, important să adăugați vitamine pentru vasele creierului în dieta dvs.

 

Grupul de vitamine B este considerat principalul asistent:

  • vitamina B1 (tiamina) ajută la îmbunătățirea memoriei funcționale și susceptibilitatea la învățare;

  • vitamina B2 oferă energie pentru creierul, care este atât de necesar pentru un stres mental și fizic puternic. Lipsa poftei de mâncare, somnolență, slăbiciune și dureri de cap toate acestea indică faptul că organismului tău îi lipsește această vitamină specială;

  • pirodoxină (vitamina B6) asigură buna funcționare a sistemului nervos și acționează ca adaos la complexele medicamentoase în timpul tratamentului. Deficiența acestuia se manifestă prin iritabilitate, anxietate și insomnie constantă.

 

De asemenea, pentru curățarea vaselor de sânge și activarea circulației sanguine, vitamine precum C, D, E, P și aminoacizi — lizina, leucina, izoleucina, fenilalanina, triptofanul, care afectează activitatea psihică, procesul metabolic, precum și starea emoțională și fizică a unei persoane.

Se crede că complexul universal pentru vase este format din astfel de vitamine: PP, C, B2, B6, B12, B9, E, precum și cupru, zinc, seleniu, mangan, crom și magneziu.

 

Negarea răspunderii

Acest blog nu este destinat să ofere diagnostic, tratament sau sfaturi medicale. Informațiile de pe acest blog sunt furnizate doar în scop informativ. Vă rugăm să consultați medicul dumneavoastră pentru orice diagnostic și tratament medical și legat de sănătate. Informațiile de pe acest blog nu trebuie considerate un substitut pentru consultarea unui medic. Afirmațiile făcute despre anumite produse în articolele de pe acest blog nu sunt aprobate pentru tratamentul, diagnosticarea sau prevenirea bolilor.

Ți-a plăcut această postare?
0
0
Comentarii la articole
Nicio recenzie
Adaugă recenzia ta

Feedback-ul va fi afișat după moderare.