Facebook Pixel

ACUM Vitamine alimentare: Secretele formulelor și 100 de ani de succes

ACUM Vitamine alimentare: Secretele formulelor și 100 de ani de succes

Natural, organic, sănătos - așa sună transcrierea legendarului brand american de vitamine ACUM Foods, ceea ce înseamnă Natural, Organic, Util. Se pare că acesta este secretul succesului vitaminelor în borcane luminoase și elegante,

cum a crescut compania dintr-o mică afacere de familie în lume vis-a-vis de alimentația sănătoasă? De ce sunt vitaminele alimentare Nau recomandate de sportivi profesioniști și medici? Citiți mai departe!

ACUM Foods: Inițial a fost soia

Oficial, compania americană Now Foods a fost înregistrată în 1968 de antreprenorul Elwood Richard. Și afacerea de familie în domeniul alimentației sănătoase a început mult mai devreme tatăl lui Elwood, Paul Richard. Brokerul american a cumpărat de la producția de soia a prietenului său Fearn Soya Foods și

a început să dezvolte „afacerea cu soia”. Deci afacerea de familie a înflorit. Curând în 1960, fiul inteligent al domnului Richard Elwood lansează prima serie de alimente sănătoase.

Proteina din soia a intrat chiar în dieta primei expediții americane la Everest în 1963. Și în 1968 ACUM Foods dobândește statutul de producător de suplimente alimentare și vitamine pentru sportivi și oameni care duc un stil de viață sănătos.

NOW

Foods

are propriile laboratoare, culturi vegetale, plante și depozite. Producătorul dezvoltă formule organice cu cel mai strict marker de calitate GMP (standarde de producție de medicamente).

Brandul Nau Foods a primit 8 premii Vity pentru calitatea vitaminelor și a suplimentelor nutritive.

Suplimente alimentare și vitamine Acum Alimentele sunt produse exclusiv naturale:

  • nu conțin conservanți, coloranți, îndulcitori artificiali, alergeni - gluten, lapte, grâu, drojdie;
  • numai coloranți naturali - clorofilă, sfeclă, roșcove;
  • producătorul folosește condroitină de vită, a cărei eficacitate a fost dovedită științific;
  • grad ridicat de extracție a plantelor.
  • Spirulina Now Foods a fost dovedită clinic;
  • tehnologia de distilare moleculară în producția de Omega 3

Melatonină, alimente Omega 3 Nau, triptofan, extracte de plante și uleiuri sunt produse eficiente recunoscute de nutriționiști, medici și sportivi profesioniști din întreaga lume. Compania a fost prima care a produs stevia, un produs indispensabil pentru persoanele cu diabet zaharat.

ACUM Borcane alimentare: plastic pur

Ambalaje elegante, de marcă Now Foods este proiectat până la cele mai mici detalii. Utilizarea plasticului sigur și a tehnologiei unice de protecție împotriva umezelii Ageless® asigură depozitarea pe termen lung a produselor, protecție împotriva umezelii și oxidării. ACUM Ambalajele pentru alimente sunt fabricate din plastic ecologic durabil și netoxic. Materialul este reciclabil

, iar

una dintre valorile de bază ale NOW Foods este utilitatea. Gradul ridicat de extracție a plantelor, formulele dovedite științific și regulile de admisie fac ca vitaminele Now Foods să fie eficiente și populare în lume.

Negarea răspunderii

Acest blog nu este destinat să ofere diagnostic, tratament sau sfaturi medicale. Informațiile de pe acest blog sunt furnizate doar în scop informativ. Vă rugăm să consultați medicul dumneavoastră pentru orice diagnostic și tratament medical și legat de sănătate. Informațiile de pe acest blog nu trebuie considerate un substitut pentru consultarea unui medic. Afirmațiile făcute despre anumite produse în articolele de pe acest blog nu sunt aprobate pentru tratamentul, diagnosticarea sau prevenirea bolilor.

Ți-a plăcut această postare?
0
0
Comentarii la articole
Nicio recenzie
Adaugă recenzia ta

Feedback-ul va fi afișat după moderare.