Facebook Pixel

Vitamine împotriva oboselii cronice

Vitamine împotriva oboselii cronice

Oboseala sistemică, stresul și lipsa somnului, precum și unii viruși provoacă sindromul de oboseală cronică. Aproape toate eșecurile din organism se manifestă pe baza deficienței de vitamine. Complexele pentru întărirea imunității vă vor ajuta să depășiți oboseala cronică.
Pentru prima dată timp, oboseala cronică a fost dezvăluită și descrisă de dr. Paul Cheney în 1984. El a identificat cauzele probabile ale acestei patologii - boli virale legate de herpes și mononucleoză.
Cum să vindeci oboseala cronică?
Primul lucru de făcut – creste imunitatea. Complexele de vitamine de la branduri de top te vor ajuta.
Normalizează-ți dieta, dormi cel puțin 8 ore pe zi, scapă de bolile cronice, reduce stresul. Saturarea celulelor cu vitamine va accelera procesul de vindecare.

Preparatele specializate de vitamine împotriva sindromului de oboseală cronică vor ajuta la obținerea rezultatelor mai rapid. Companii farmaceutice precum Nutricology, ThorneResearch și altele oferă aceste produse.

Nu declanșați sindromul de oboseală cronică. Începând tratamentul bolii la timp, veți reduce probabilitatea complicațiilor și a comorbidităților.

Negarea răspunderii

Acest blog nu este destinat să ofere diagnostic, tratament sau sfaturi medicale. Informațiile de pe acest blog sunt furnizate doar în scop informativ. Vă rugăm să consultați medicul dumneavoastră pentru orice diagnostic și tratament medical și legat de sănătate. Informațiile de pe acest blog nu trebuie considerate un substitut pentru consultarea unui medic. Afirmațiile făcute despre anumite produse în articolele de pe acest blog nu sunt aprobate pentru tratamentul, diagnosticarea sau prevenirea bolilor.

Ți-a plăcut această postare?
0
0
Comentarii la articole
Nicio recenzie
Adaugă recenzia ta

Feedback-ul va fi afișat după moderare.