Acid alfa lipoic - arzător natural de grăsimi

Acid alfa lipoic - arzător natural de grăsimi

Acidul alfa lipoic a început să fie utilizat în diete de către sportivi -culturisti. Metoda se bazează pe capacitatea acidului lipoic de a accelera arderea grăsimilor în organism. De asemenea, administrarea de ALA duce la o scădere a concentrației de glucoză din sânge și la o creștere a glicogenului în ficat.

Când luați acid lipoic, procesul de pierdere în greutate are loc prin eliminarea organismului de exces. grăsime.

ALA are un efect pozitiv asupra activității ficatului. Medicamentul stimulează ficatul să facă față mai eficient purificării sângelui, reducând impactul negativ asupra organismului al alcoolului, precum și al altor surse de toxine.

În perioada de creștere, corpul uman produce independent alfa. -acidul lipoic destul de activ, dar în timp, eliberarea activă se termină și apare zgură și ca rezultat – depozite grase. Pentru a ajuta organismul să ardă rapid și în siguranță excesul de grăsime, puteți începe să luați preparate cu acid alfa-lipoic.

Negarea răspunderii

Acest blog nu este destinat să ofere diagnostic, tratament sau sfaturi medicale. Informațiile de pe acest blog sunt furnizate doar în scop informativ. Vă rugăm să consultați medicul dumneavoastră pentru orice diagnostic și tratament medical și legat de sănătate. Informațiile de pe acest blog nu trebuie considerate un substitut pentru consultarea unui medic. Afirmațiile făcute despre anumite produse în articolele de pe acest blog nu sunt aprobate pentru tratamentul, diagnosticarea sau prevenirea bolilor.

Ți-a plăcut această postare?
0
0
Comentarii la articole
Nicio recenzie
Adaugă recenzia ta

Feedback-ul va fi afișat după moderare.