Facebook Pixel

Un nou produs a fost lansat în linia TM BIOTUS - colagen marin cu acid hialuronic și vitamina C

ТМ BIOTUS вышел новый морской коллаген с гиалуроновой кислотой и витамином С

Luna iulie a devenit un reper pentru noi, pentru că atunci a fost lansat primul lot de Marine Collagen TM Biotus, la care visam de mult.

A fost datorită ideii. pentru a crea colagen de înaltă calitate care a apărut propria noastră marcă. „Ca femeie, am încercat tot felul de mărci de colagen în diferite forme și sunt mândru că acum Biotus produce un produs ucrainean care nu este mai rău decât omologii săi americani”, spune Olga Grekulova. p>

Între consumatorii ucraineni suplimentul nutritiv Colagenul este subestimat. În țările occidentale, fiecare persoană de peste 30 de ani este conștientă de proprietățile colagenului și de beneficiile suplimentării acestuia. Persoanele care duc un stil de viață activ înțeleg că colagenul este baza țesuturilor conjunctive ale tuturor organelor. Colagenul oferă rezistență și amortizare articulațiilor și structurii osoase, îmbunătățește repararea corpului și a țesuturilor, susține creșterea musculară și forța musculară.

Femeile care caută să păstreze tinerețea știu și mai multe despre colagen. Colagenul se găsește în straturile profunde ale pielii, împreună cu elastina, creându-i cadrul, datorită căruia pielea arată elastică și tonifiată. Corpul nostru produce colagen în mod natural, până la vârsta de 25 de ani nu există probleme cu colagenul, dar odată cu vârsta, cantitatea acestuia scade. Pierderea de colagen cauzează îmbătrânirea. Se formează ridurile, pielea se usucă, părul devine subțire și plictisitor, unghiile devin casante, articulațiile se rigidizează, iar corpul își pierde tonusul și forma, ligamentele își pierd integritatea și capacitatea de a reveni la starea inițială.

“ Colagenul nostru marin este fortificat suplimentar cu vitamina C și acid hialuronic. Vitamina C din compoziție îmbunătățește sinteza colagenului și crește eficacitatea acestuia, - explică Olga Grekulova. „Prin urmare, respectând regimul obișnuit de administrare a Colagenului Marin, oferim suport indispensabil organismului, menținem flexibilitatea musculară și frumusețea noastră naturală.”

Negarea răspunderii

Acest blog nu este destinat să ofere diagnostic, tratament sau sfaturi medicale. Informațiile de pe acest blog sunt furnizate doar în scop informativ. Vă rugăm să consultați medicul dumneavoastră pentru orice diagnostic și tratament medical și legat de sănătate. Informațiile de pe acest blog nu trebuie considerate un substitut pentru consultarea unui medic. Afirmațiile făcute despre anumite produse în articolele de pe acest blog nu sunt aprobate pentru tratamentul, diagnosticarea sau prevenirea bolilor.

Ți-a plăcut această postare?
0
0
Comentarii la articole
Nicio recenzie
Adaugă recenzia ta

Feedback-ul va fi afișat după moderare.