Facebook Pixel

Campania de caritate realizată de BIOTUS și Fundația Starenki a adus primele rezultate

blagotvoritelnaya-akcziya-biotus-i-fonda-starenki

Ne face plăcere să vă informăm că acțiunea caritabilă a BIOTUS și a Fundației Starenki a adus primele rezultate. Și putem spune cu mândrie că am reușit să strângem fonduri pentru 360 de seturi de măști de protecție pentru vârstnici, care sunt înregistrate la centrele teritoriale de protecție socială a populației. Am primit o mulțime de feedback pozitiv și cuvinte de mulțumire de la clienții noștri, care ne împărtășesc responsabilitatea socială.

În curând vom preda toate seturile Fundației Starenki și vă vom arăta un reportaj foto.

Persoanele vârstnice sunt categoria care are nevoie de îngrijire specială și sunt cele mai expuse riscului în perioada pandemiei de coronavirus.

Echipa BIOTUS a decis să desfășoare astfel de acțiuni în mod regulat, transferând fondurile necesare pentru a proteja și menține sănătatea celor care sunt mai mult tot ce aveți nevoie.

Mulțumim tuturor celor care au participat la evenimentul caritabil al BIOTUS și al Fundației Starenki

Negarea răspunderii

Acest blog nu este destinat să ofere diagnostic, tratament sau sfaturi medicale. Informațiile de pe acest blog sunt furnizate doar în scop informativ. Vă rugăm să consultați medicul dumneavoastră pentru orice diagnostic și tratament medical și legat de sănătate. Informațiile de pe acest blog nu trebuie considerate un substitut pentru consultarea unui medic. Afirmațiile făcute despre anumite produse în articolele de pe acest blog nu sunt aprobate pentru tratamentul, diagnosticarea sau prevenirea bolilor.

Ți-a plăcut această postare?
0
0
Comentarii la articole
Nicio recenzie
Adaugă recenzia ta

Feedback-ul va fi afișat după moderare.