Facebook Pixel

Ce este cafeaua pentru pierderea în greutate și pentru ce se folosește?

Ce este cafeaua pentru pierderea în greutate și pentru ce se folosește?

Cafea pentru slăbire – acesta este numele cafelei verde, adică nu prăjită. Poate fi măcinat sau în boabe. Acid clorogenic – Acest ingredient activ principal este responsabil pentru arderea grăsimilor. Funcția suplimentară a acidului clorogenic – antioxidant.

Cafea pentru slăbire conține, de asemenea, taninuri și alcaloizi purinici. Acest produs tonifică, ajută la migrene și, de asemenea, stimulează activitatea mentală și fizică. Cafeaua verde este preparată într-o băutură care va fi un plus excelent pentru dietă și exerciții fizice. Atâta timp cât urmezi regimul și mănânci corect, cafeaua verde arde grăsimile, accelerând procesul de slăbire.

Cui este contraindicată cafeaua pentru slăbit?

Cafea verde nu este recomandat femeilor însărcinate  și în timpul alăptării. De asemenea, nu este util persoanelor care suferă de diabet, boli cardiovasculare, precum și probleme asociate cu presiunea. Slab compatibil cu antidepresive și sedative. Majoritatea contraindicațiilor sunt legate de faptul că compoziția conține cafeină.

Negarea răspunderii

Acest blog nu este destinat să ofere diagnostic, tratament sau sfaturi medicale. Informațiile de pe acest blog sunt furnizate doar în scop informativ. Vă rugăm să consultați medicul dumneavoastră pentru orice diagnostic și tratament medical și legat de sănătate. Informațiile de pe acest blog nu trebuie considerate un substitut pentru consultarea unui medic. Afirmațiile făcute despre anumite produse în articolele de pe acest blog nu sunt aprobate pentru tratamentul, diagnosticarea sau prevenirea bolilor.

Ți-a plăcut această postare?
0
0
Comentarii la articole
Nicio recenzie
Adaugă recenzia ta

Feedback-ul va fi afișat după moderare.