Facebook Pixel

Ziua de naștere a reședinței oficiale a vitaminelor - Biotus: o poveste de succes a companiei

Ziua de naștere a reședinței oficiale a vitaminelor - Biotus: o poveste de succes a companiei

Săptămâna aceasta este deosebit de importantă pentru noi, pentru că în urmă cu exact 3 ani  Olga Kozyuba, fondatorul companiei, a apelat la soțul ei Dmitri Grekulov, care avea la acea vreme propriul magazin online, cu o propunere de a investi în afacerea ei. La care am primit un “nu” categoric. În schimb, Dmitry s-a oferit să încerce să înceapă o afacere pe site-ul său (era un magazin online de echipamente de rețea), punând la vânzare borcane cu pastile pentru a testa succesul.

 

Pe când era încă la universitate, Olga visa să facă afaceri, așa că propunerea soțului ei a fost un început excelent pentru ea. În timpul zilei, Olga avea grijă de copil, așa că a fost necesar să adăugați produse pe site noaptea.  .

A fost greu să încep, dar două luni mai târziu Dmitry a sunat într-o zi și a spus că pe site sunt două comenzi de vitamine. Era în 2014, iar fondatorii își amintesc încă că prima comandă a fost vitamine pentru gravide și ulei de pește, apoi acest client a comandat în mod repetat mărfuri, dar deja în Biotus magazin.

“Apropo, ideea numelui nu îmi aparține deloc, ci fiului și soțului meu. Nu are nuanțe romantice. "Bio" a apărut cumva de la sine, și este clar de ce au apărut astfel de asocieri, dar finalul… încercam să luăm ceva ce nu auzisem înainte. Așa s-a dovedit „Biotus”, spune Olga.

 

Acum Biotus este distribuitorul oficial a șase companii americane de top care produc bioaditivi și produse pentru un stil de viață sănătos, iar până la sfârșitul anului compania intenționează să semneze contracte cu încă patru. Compania noastră se dezvoltă dinamic, iar acum pe site puteți găsi peste 25 de mii de produse de la peste 500 de mărci diferite din lume. Toate bunurile sunt disponibile pentru dvs. în orice zi a comenzii (sau a doua zi dacă comanda se face după ora 12:00), sau cu un termen de livrare de 4-5 zile.

 

Timp de o săptămână întreagă ne vom sărbători Ziua de nastere si nu te vom lasa fara cadou. Prin urmare, pentru o săptămână întreagă, toate produsele de pe site-ul Biotus vor avea o reducere de 10%. Fii frumos și sănătos cu Biotus!

Negarea răspunderii

Acest blog nu este destinat să ofere diagnostic, tratament sau sfaturi medicale. Informațiile de pe acest blog sunt furnizate doar în scop informativ. Vă rugăm să consultați medicul dumneavoastră pentru orice diagnostic și tratament medical și legat de sănătate. Informațiile de pe acest blog nu trebuie considerate un substitut pentru consultarea unui medic. Afirmațiile făcute despre anumite produse în articolele de pe acest blog nu sunt aprobate pentru tratamentul, diagnosticarea sau prevenirea bolilor.

Ți-a plăcut această postare?
0
0
Comentarii la articole
Nicio recenzie
Adaugă recenzia ta

Feedback-ul va fi afișat după moderare.