Facebook Pixel

Derma E - de ce această cosmetică?

Derma E - de ce această cosmetică?

Derma E a fost fondată în 1984 de David Stern și Dr. Linda Miles cu o dorință copleșitoare de a oferi un produs ecologic – cosmetice țintite și cele mai eficiente pentru toate tipurile de piele cu diverse probleme. Până în prezent, acest motto este principalul pentru companie: să producă produse cosmetice ecologice și eficiente pentru față și corp, pentru a face o femeie atractivă și încrezătoare în sine!

Companie Derma E oferă peste 90 de produse unice de îngrijire a feței, corpului și mâinilor. Cosmetice de tratament îmbogățite cu vitamine și antioxidanți pentru a rezolva o mare varietate de probleme ale pielii.  Fiecare componentă este proiectată personal de Dr. Linda Miles și fabricată într-o unitate care este încă deținută de familie. Compania este situată în California de Sud, în SUA.

În calitate de medic, Dr. Linda Miles,  crede în teoria antioxidantă a longevității. Ea a dezvoltat o linie de produse cosmetice care previne stresul oxidativ & nbsp; și leziuni ale pielii legate de vârstă. Produse pentru pielea feței conceput folosind  antioxidanți puternici precum astaxantina, picnogenol, Esther C si  Vitamina E.  Derma E folosește vitamine și substanțe botanice pentru a aborda o gamă largă de preocupări ale pielii, cum ar fi pigmentarea, petele de vârstă, cicatricile, acneea.

Derma E este un susținător pasionat al stilului de viață sănătos, luptă pentru sănătate. piele, mediu sănătos  mediu și o lume sănătoasă!

Folosind produsele cosmetice Derma E, îți hidratezi pielea fără a folosi parabeni, ftalați, OMG-uri, gluten, sodiu, laurisulfat, vaselina, uleiuri minerale și coloranți .

Toate produsele sunt 100% vegetariene și nu au fost niciodată testate pe animale.

Negarea răspunderii

Acest blog nu este destinat să ofere diagnostic, tratament sau sfaturi medicale. Informațiile de pe acest blog sunt furnizate doar în scop informativ. Vă rugăm să consultați medicul dumneavoastră pentru orice diagnostic și tratament medical și legat de sănătate. Informațiile de pe acest blog nu trebuie considerate un substitut pentru consultarea unui medic. Afirmațiile făcute despre anumite produse în articolele de pe acest blog nu sunt aprobate pentru tratamentul, diagnosticarea sau prevenirea bolilor.

Ți-a plăcut această postare?
0
0
Comentarii la articole
Nicio recenzie
Adaugă recenzia ta

Feedback-ul va fi afișat după moderare.