Dmitri Mamontov: „Frumusețe fără a compromite sănătatea”

Dmitri Mamontov: „Frumusețe fără a compromite sănătatea”

Este greu de pus la îndoială sfaturile lui Dmitri Mamontov de la un antrenor de sănătate cu peste 15 ani de experiență, consultant de wellness și nutriționist, creator al metodologiei originale Equimax. El antrenează și consultă vedete de televiziune și show-business, iar rezultatele recomandărilor sale le vedem pe ecrane în fiecare zi. Principiul principal profesat de Dmitry: „Frumusețea fără a compromite sănătatea”. Sfatul trainerului este scurt, specific și încăpător – ca plan de executare imediată!

1. Ce principiu alimentar urmați?

Nutriție intuitivă. Organismul însuși știe perfect de ce are nevoie. Trebuie doar să înveți să auzi și să înțelegi corect.

2. Crește consumul de vitamine și minerale în timpul antrenamentului de forță și cardio?

Metabolismul este accelerat, iar consumul de nutrienți crește direct proporțional cu gradul de sarcină. Desigur, aceste costuri trebuie completate!

 3. Aportul suplimentar de vitamine afectează creșterea musculară și câștigul de forță?

Aportul de suplimente bioactive afectează indirect eficacitatea antrenamentului.
Îmbunătățesc starea generală a organismului și stimulează funcțiile de recuperare.

În ceea ce privește sportul, alimentația sportivă este necesară pentru cei care se antrenează în mod regulat și doresc să obțină o ușurare frumoasă.

 

14484616_10210672853207514_4759023976948114469_n.jpg
4. Te confrunți cu o lipsă de energie atunci când nu consumi complexe vitamine-minerale? Ce complexe vitamine-minerale sunt prezente în alimentația ta și cum afectează ele rezistența, performanța atletică, tonusul general, starea de spirit?

Nu simt un acut lipsa de energie. Dar rețineți că iau în mod regulat suplimente minerale precum zinc, seleniu, magneziu, polen, spirulina, Perga. Ele îmbunătățesc funcțiile de recuperare și reduc timpul de recuperare după sarcini grele. Și, cel mai important, dau o senzație de lejeritate, îmbunătățesc și mențin relieful și forma.


5. Pe care dintre următoarele medicamente le-ați recomanda tuturor?

Toate cele de mai sus! Și, de asemenea, vitamine grupa B, aminoacizi BCAA, proteine din zer și cânepă, Animal Pak Universum. În caz contrar, recomandările sunt individuale: alegerea depinde de dorințele și obiectivele unei anumite persoane.

6. Ați auzit de la clienți vreo concepție greșită despre nutriția sportivă?

Există multe concepții greșite despre nutriția sportivă și le aud destul de des, inclusiv de la clienți . Cel mai comun mit – că proteinele și aminoacizii sunt rele.

 

13497743_1333594593334955_3937497511501178838_o.jpg

7. În ce mărci și mărci de complexe de vitamine și minerale aveți încredere?

Acestea sunt în mare parte mărci americane cu certificate internaționale de calitate, cum ar fi Now Foods, Solgar,  Animal Pak Universum .
Conţinut
  • 1. Ce principiu alimentar urmați?
  • 2. Crește consumul de vitamine și minerale în timpul antrenamentului de forță și cardio?
  • 3. Aportul suplimentar de vitamine afectează creșterea musculară și câștigul de forță?
  • 5. Pe care dintre următoarele medicamente le-ați recomanda tuturor?
  • 6. Ați auzit de la clienți vreo concepție greșită despre nutriția sportivă?
  • 7. În ce mărci și mărci de complexe de vitamine și minerale aveți încredere?
Negarea răspunderii

Acest blog nu este destinat să ofere diagnostic, tratament sau sfaturi medicale. Informațiile de pe acest blog sunt furnizate doar în scop informativ. Vă rugăm să consultați medicul dumneavoastră pentru orice diagnostic și tratament medical și legat de sănătate. Informațiile de pe acest blog nu trebuie considerate un substitut pentru consultarea unui medic. Afirmațiile făcute despre anumite produse în articolele de pe acest blog nu sunt aprobate pentru tratamentul, diagnosticarea sau prevenirea bolilor.

Ți-a plăcut această postare?
0
0
Comentarii la articole
Nicio recenzie
Adaugă recenzia ta

Feedback-ul va fi afișat după moderare.