Facebook Pixel

Vlad Koshel: „Mă antrenez constant și o voi face toată viața!”

Vlad Koshel: „Mă antrenez constant și o voi face toată viața!”

Dieta oricărei persoane active, și mai ales a celor care sunt implicați activ în sport (amatori sau profesioniști), ar trebui să conțină complexe de vitamine și minerale, care sunt luate suplimentar. Aportul lor nu depinde de tipul și cantitatea de alimente, deoarece calitatea produselor moderne nu permite satisfacerea tuturor nevoilor organismului. Biotus a decis să profite de ocazie și a discutat această problemă cu un sportiv profesionist, Master of Sports of International Class in Thai box, Master of Sports of Ukraine in kick-boxing, 2009 world champion in Thai box (Bangkok ), multiplu campion al Ucrainei la kickboxing și box thailandez, care a avut 18 lupte profesioniste, dintre care a câștigat 16 victorii. Și da, totul este despre o singură persoană – Vladislav Koshel.

13256097_1890024851224452_1825783545409023646_n.jpg


1. Ce principiu nutrițional urmați?

Respectez următoarea regulă: trebuie să mâncați totul natural cu adaosuri minime (cum ar fi condimente, sosuri etc. .) .
Trebuie să mănânci des și în porții mici, fără a-ți încărca stomacul. Trebuie să înțelegi ce vrei de la corp – crește, slăbește sau rămâne în aceeași formă.

2. Crește consumul de vitamine și minerale în timpul  antrenamentelor de forță și cardio?

Consumul de vitamine și minerale, desigur, crește cu orice tip de activitate fizica. Mineralele sunt eliberate cu transpirație, metabolismul crește și vitaminele sunt consumate mai repede.3 . Aportul suplimentar de vitamine afectează creșterea musculară și câștigul de forță?

Vitaminele nu afectează direct creșterea musculară și câștigul de forță, dar cresc imunitatea și tonusul în general . Și în același timp, performanța umană crește. Deși unele vitamine ajută la absorbția proteinelor și astfel promovează recuperarea.

4. Te confrunți cu o lipsă de energie în perioadele în care nu folosești complexe vitamine-minerale? Ce complexe de vitamine și minerale sunt prezente în dieta ta și cum afectează ele rezistența, performanța sportivă, tonusul general, starea de spirit?

 

12118599_1802114900015448_5784880620921366044_n.jpg

 

Eu beau vitamine tot anul, pentru că mă antrenez constant și o voi face toată viața. În funcție de anotimp, le schimb, dar acum voi enumera cele mai necesare vitamine și minerale: vitamina C (pre-antrenament 500 mg, se poate folosi 1 g), calciu (1 g pe zi) , ulei de pește sau omega 3, magneziu și potasiu. În plus, beau sucuri proaspete (morcov-mere, mai ales).
În general, nu pot spune ca din asta imi bate puterea peste margine, dar simt ca tonul creste si nu sunt bolnav de mai bine de 3 ani. Și acesta este principalul indicator că vitaminele funcționează.

5. Pe care dintre următoarele vitamine le-ați recomanda tuturor? Recomandările pentru utilizarea suplimentelor alimentare diferă în funcție de sezonul anului?

Pot sfătui vitamina C, vitamine Grupa B și A, bea multă apă. Inlocuiesc acizii grasi cu ulei de in si peste rosu. Puteți, desigur, să cumpărați un complex de vitamine, dar de obicei acestea conțin doze mici. Este mai bine să luați fiecare vitamină separat și să vă uitați la doza de pe ambalaj. Persoanele cu un stil de viață activ au nevoie de cel puțin 3 ori doza celor care își petrec zilele acasă sau la birou.
Iarna, în mod natural, obținem mai puține vitamine din alimente, așa că iarna și primăvara, trebuie să luați mai multe doze de vitamine și minerale decât vara și toamna.
6. În ce mărci și mărci de complexe vitamine-minerale aveți încredere?

În primul rând, mă uit la dozaj, nu la marcă. Dar mai ales cumpăr vitamine și minerale de la mărci americane de nutriție sportivă, cum ar fi Optimum nutrition , BSN.

Conţinut
  • 1. Ce principiu nutrițional urmați?
  • 2. Crește consumul de vitamine și minerale în timpul antrenamentelor de forță și cardio?
  • 3 . Aportul suplimentar de vitamine afectează creșterea musculară și câștigul de forță?
  • 4. Te confrunți cu o lipsă de energie în perioadele în care nu folosești complexe vitamine-minerale? Ce complexe de vitamine și minerale sunt prezente în dieta ta și cum afectează ele rezistența, performanța sportivă, tonusul general, starea de spirit?
  • 5. Pe care dintre următoarele vitamine le-ați recomanda tuturor? Recomandările pentru utilizarea suplimentelor alimentare diferă în funcție de sezonul anului?
  • 6. În ce mărci și mărci de complexe vitamine-minerale aveți încredere?
Negarea răspunderii

Acest blog nu este destinat să ofere diagnostic, tratament sau sfaturi medicale. Informațiile de pe acest blog sunt furnizate doar în scop informativ. Vă rugăm să consultați medicul dumneavoastră pentru orice diagnostic și tratament medical și legat de sănătate. Informațiile de pe acest blog nu trebuie considerate un substitut pentru consultarea unui medic. Afirmațiile făcute despre anumite produse în articolele de pe acest blog nu sunt aprobate pentru tratamentul, diagnosticarea sau prevenirea bolilor.

Ți-a plăcut această postare?
0
0
Comentarii la articole
Nicio recenzie
Adaugă recenzia ta

Feedback-ul va fi afișat după moderare.